• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99032012410
  • خبرنگار : 30054

سه راز طلایی در حفظ محیط زیست چیست؟

سه راز طلایی در حفظ محیط زیست چیست؟

اهمیت و حفظ محیط زیست زمانی معنای واقعی پیدا می‌کند و از حالت شعارگونه خارج می‌شود که به تاثیر آن در زندگی و آینده‌ی خود و فرزندانمان پی ببریم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام بهریزان، شاید ندانید اما طیف گسترده‌ی اهمیت محیط زیست به‌ قدری قابل‌ توجه است که به‌عنوان‌مثال: زمانی که مصرف گوشت قرمز یک اپیدمی پرطرفدار در میان مردم باشد طبیعتا باعث تقاضای بیشتر شده و برای پرورش احشام نیاز است تا فضای بیشتری از زمین‌ها با تغییر کاربری از زمین‌های کشاورزی به اماکنی برای نگهداری و پرورش احشام لحاظ شود و درنهایت باعث افزایش گازهای گلخانه‌ای می‌شود.

علی‌ای‌حال در این متن به‌صورت مختصر به سه راز طلایی در حفظ محیط زیست می‌پردازیم تا شاید قدمی در بهبود و حفظ آن برداشته باشیم.

ابتدا باید به این نکته اشاره‌ کنیم در میان کشورهای توسعه‌یافته نام فرانسه به‌عنوان یکی از برترین کشورهای الگو در زمینه‌ی حفظ محیط‌زیست و توجه به آن می‌درخشد.

در واقع واژه محیط‌زیست از زبان فرانسه Environner به معنی احاطه گرفته‌ شده است.

اما چرا تنها سه راز طلایی در حفظ محیط‌زیست را می‌خواهیم بررسی کنیم؟

همانطوری که می‌دانید محیط زیست شامل سه بخش:

۱. آب

۲. هوا

۳. زمین

می‌باشد که سه فاکتور اصلی برای حفظ بقاء برای بشریت است و هر سه با یکدیگر در تعامل هستند و مکمل هم هستند.

همانطوری که مستحضر هستید ۲ اردیبهشت به نام روز زمین پاک نام‌گذاری شده، لذا اولین راز طلایی در حفظ محیط زیست را به بهداشت زمین اختصاص می‌دهیم. وظیفه‌ای که به‌عنوان یک فرزند باید به مادر کهن‌سال اما بخشنده‌ی خود داشته باشیم.

و یکی از بهترین روش‌ها برطرف کردن آلودگی‌هایی است که به دست خودمان ایجاد شده، امروزه آلودگی نیز طیف گسترده‌ای پیدا کرده است به‌عنوان‌مثال:

· آلودگی محیط زیست

 تفکیک زباله در این کره‌ی خاکی یکی از رازهای اصلی در حفظ محیط‌زیست است که امروزه به‌عنوان بزرگ‌ترین معضل بشریت شده و تأثیرات بدی را در سلامت زمین گذاشته است.

· آلودگی صوتی

یکی دیگر از مواردی که کمتر به آن توجه می‌شود آلودگی صوتی می‌باشد، سبک زندگی مدرن و گرایش به زندگی شهری یکی از عواملی می‌باشد که امروزه این نو آلودگی که آلودگی صوتی نام‌گذاری شده را بیشتر کرده است.

طبیعتی که شب‌ها نیاز به سکوت شبانه دارد و این آرامش با ناهنجاری‌هایی که ایجاد می‌کنیم شکسته می‌شود.

· آلودگی نوری

آلودگی نوری اصطلاحا به‌نوعی آلودگی در نحوه‌ی انتشار نور در شب گفته می‌شود که تاثیر منفی خود را در شرایط اقلیمی و زیستگاه موجودات مختلف می‌گذارد، زمانی که با پردازش ناصحیح نور باعث می‌شویم تا روشنایی نامناسبی در شب در محیط حاکم باشد، شاید فکر کنید یکی از علت‌های تاریک‌تر شدن آسمانمان در شب به دلیل آلودگی هوا باشد اما جالب است بدانید که آلودگی نور نیز تاثیر منفی در انعکاس موثر نور در شب را دارد.

یکی از روش‌های موثر در برطرف کردن این سه نوع آلودگی توجه به معماری نوین با توجه به شرایط اقلیمی در هر شهر و کشور است.

معماران برجسته و اندیشمندان در این حوزه می‌توانند تا با طراحی مدرن چه در فضای شهری و چهارچوب‌های شهرسازی با همکاری با شهرداری بهترین ایده‌های مناسب را برای آلودگی محیط زیست در نظر بگیرند.

همین‌طور در زمینه نورپردازی شهری و طراحی فضاهای داخلی برای محیط کار و منازل نورپردازی استانداردی را ایجاد نمایند تا نور مناسب در شب تناسب لازم را برای محیط اطراف داشته باشد.

دومین راز مهم در حفظ محیط زیست آب است.

توجه به نحوه‌ی مصرف، مدیریت، تصفیه و استفاده مجدد از آب

اگر بجای توجه به منافع شخصی کمی دوراندیشی بیشتری داشته باشیم و به نسل آینده‌مان فکر کنیم متوجه می‌شویم که حفظ محیط زیست در گرو ساده‌ترین مواردی هست که با سهل‌انگاری به‌سادگی آن را درخطر می‌اندازیم.

شرکت بهریزان نیز از این امر مستثنی نمی‌باشد و یکی از مواردی که برای حفظ محیط زیست به ویژه در شهر اصفهان که این روزها با بحران کم‌آبی مواجه است مدیریت و نحوه‌ی مصرف آب در روند تولیدات خود می‌باشد.

این شرکت با بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا و رعایت کامل قوانین و مقررات محیط زیست، ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و الزامات قانونی را به کار گرفته تا بتواند در این مسیر قدمی برداشته باشد.

سومین و آخرین اصل در حفظ محیط زیست که رابطه‌ی مستقیم با سلامتی و حفظ جان بشریت نیز دارد توجه به کیفیت هوا و برطرف کردن آلودگی هوا است.

اگر تحقق موفقیت مطلق بشریت را درگرو تکنولوژی ندانیم می‌توانیم در حفظ محیط زیست قدمی برداریم و علاوه برداشتن زندگی سالم‌تر، آینده‌ای روشن‌تر را نیز تجربه کنیم.

استفاده از دوچرخه، پیاده‌روی، تغییر سبک زندگی، مصرف کمتر گوشت در رژیم غذایی و بسیاری دیگر از این عوامل به‌صورت قابل‌توجهی در عادت‌های روزمره‌ی ما تاثیر می‌گذارد و این اثربخشی زمانی که به‌صورت اپیدمی بخشی از فرهنگ یک جامعه را به خود اختصاص دهد می‌توانیم امیدوار باشیم تا آینده‌ی بهتری را در کنار هم بسازیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha