• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99031911355
  • خبرنگار : 50022

روزانه ۱۶۰۰ تن زباله در البرز تولید می‌شود

روزانه ۱۶۰۰ تن زباله در البرز تولید می‌شود

ایسنا/البرز رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: لندفیل مهندسی بهداشتی با مساحت هفت هکتار در مرکز دفن زباله حلقه دره تا آخر تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد. این مرکز ظرفیت دفن هفت سال از پسماندهای شهر کرج را خواهد داشت که با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در حال اتمام است.

احمد خیری در گفت و گو با ایسنا گفت:  توجه به مقوله محیط زیست و اهمیت آن در زندگی امروزه بشر امری است که امروزه نمی‌توان به سادگی از آن عبور کرد . در عصر کنونی این مسائل و مشکلات و تگناهای محیط زیستی تنها یک موضوع محلی یا حتی ملی به شمار نمی‌رود و با توجه به نقش و تأثیر وابستگی متقابل محیط زیست و مواد مختلف زندگی انسان‌ها در واقع مشکل محیط زیستی در یک منطقه مسئله برای کل جهان محسوب می‌شود .

وی افزود: به طور مثال معضل زباله یک معضل جهانی است، روزانه میلیون‌ها تن زباله تولید می‌شود که باعث ایجاد آلودگی‌های محیط زیستی فراوانی شده است . به طور مثال فقط در کرج  روزانه ۸۰۰ تن زباله تولید می‌شود که اگر میزان زباله‌های شهرهای اقماری را هم به آن  اضافه کنیم چیزی بالغ بر ۱۶۰۰ تن زباله در سطح استان البرز تولید می‌شود که مدیریت پسماند آن‌ها نیازمند هزینه‌های سنگینی است که این علاوه بر مشکلات و آلودگی‌های محیط زیستی است که ایجاد می‌شود.

 خیری بیان کرد: سیاست ما در سازمان مدریت پسماند این است که نسبت به مسائل محیط زیست توجه بیشتری داشته باشیم و در واقع کلیه اقدامات با رویکرد محیط زیستی باشد و در این  امسال تصمیم داریم تا پایان سال ۱۵ پروژه محیط زیستی را به بهره برداری برسانیم.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج یکی از این اقدامات را احداث لندفیل مهندسی بهداشتی در مرکز دفن زباله حلقه دره عنوان کرد و افزود: لندفیل مهندسی بهداشتی با مساحت هفت هکتار در مرکز دفن زباله حلقه دره تا آخر تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد. این مرکز ظرفیت دفن هفت سال از پسماندهای شهر کرج را خواهد داشت که با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در حال اتمام است.

خیری در پایان اظهار کرد: سیاست ما در سازمان مدیریت پسماند این است که با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و توسعه کارخانه کمپوست به سمت دفن حداقلی و بازیافت حداکثری برویم و برای موفقیت در این طرح نیازمند مشارکت شهروندان هستیم و در این راستا گام اول این است که از تولید زباله اجتناب کنیم تا حجم زباله برای دفع کاهش یابد و همچنین با تفکیک زباله از مردم می‌توانیم قدمی بزرگ در راستای سیاست مورد اشاره داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha