سرهنگ «علی فاتحی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز در حاشیه اجرای رزمایش بیان کرد: با همت و همکاری اعضای ستاد رزمایش مواسات و کمک مومنانه و محوریت امام جمعه محترم شهرستان، سومین مرحله از رزمایش اجرا شد.
وی افزود: در این مرحله از رزمایش، تعداد 400 بسته معیشتی به ارزش تقریبی 200 هزار تومان تهیه شده که هر بسته شامل هفت قلم کالای مورد نیاز خانوارها از جمله برنج ، گوشت، روغن و ماکارونی است و در اسرع وقت توسط حوزههای مقاومت بسیج شهرستان بین نیازمندان هر منطقه توزیع خواهد شد.
حجت الاسلام «عبدالرضا محی الدینی» امام جمعه مهریز نیز ضمن تقدیر و تشکر از اعضای ستاد رزمایش، بیان کرد: با اجرای سومین مرحله از رزمایش، امید است به یاری خدا و همت موسسات خیریه و نهادهای شهرستان این رویه همچنان ادامه داشته باشد و در طول سال شاهد کمک های مومنانه به افراد نیازمند شهرستان باشیم.
انتهای پیام
نظرات