• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99031207574
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معتمدیان:

شرکت‌های دانش بنیان خراسان جنوبی به اولویت‌های بومی توجه کنند

شرکت‌های دانش بنیان خراسان جنوبی به اولویت‌های بومی توجه کنند

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر توجه و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان به اولویت‌های بومی استان، گفت: خراسان جنوبی ظرفیت علمی خوبی دارد که از این پتانسیل باید در راستای حل مشکلات مردم استفاده کرد.

محمدصادق معتمدیان، امروز دوشنبه ۱۲ خرداد در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید با حصور معاون رییس جمهور اظهار کرد: فرهنگ‌سازی در بحث گفتمان دانش بنیان یکی از اتفاقات مطلوبی بوده که در طول سال‌های اخیر رخ داده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه این امر به خراسان جنوبی نیز سرایت کرده است، افزود: تحقیقات و اختراعات باید به سمت کاربردی شدن پیش برود.

وی با تاکید بر تلاش برای تبدیل علم به ثروت، تصریح کرد: اکنون ۱۴۶ شرکت و هسته فناور در خراسان جنوبی فعالیت دارند که با توجه به ریل‌گذاری و تأمین زیرساخت‌ها، امید است بتوانیم این تعداد را به ۲۰۰ شرکت افزایش دهیم.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: طی روزهای اخیر، احداث بزرگ‌ترین نیروگاه بادی کشور در خراسان جنوبی کلنگ زنی شده و امید است تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

معتمدیان تصریح کرد: طی سال گذشته مطالعات پروژه استحصال آب‌های ژرف انجام شده و انتظار می‌رود در خراسان جنوبی بعد از سیستان و بلوچستان با حفر چاه‌های اکتشافی دنبال شود.

وی با بیان اینکه علی رغم کمبود آب در استان، بسیاری از آبیاری‌ها به روش سنتی انجام می‌شود، اظهار کرد: در روزهایی که کشور درگیر بیماری کروناست، ۲۴ شرکت دانش بنیان برای تولید ماسک و الکل به میدان آمده‌اند.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: امید است تا پایان سال جاری تحولی در شتاب دهنده‌ها ایجاد و در راستای رشد و توسعه استان به‌کارگیری شود.

وی از احداث ۱۰ هزار نیروگاه خورشیدی خانگی خبر داد و گفت: آب یکی از چالش‌های جدی در شرق کشور است؛ دو دهه خشکسالی در خراسان جنوبی باعث مصرف بی رویه و تخلیه سفره‌های آب زیر زمینی شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۰ تن طلای قابل استحصال، شناسایی شده که به بخش خصوصی واگذار خواهد شد، یادآور شد: در راستای مهار روان آب‌ها طی سال گذشته ۲۰۰ سد و بند آبخیز داری احداث شده است.

معتمدیان خاطرنشان کرد: حوزه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این بخش دو درصد است در حالی که چهارمین استان معدنی هستیم.

مشکلات مربوط به مجوز، مسائل مالیاتی، تأمین اجتماعی، نبود تسهیلات حمایتی و تأمین قطعات مورد نیاز شرکت‌ها از ممله شرکت‌های دانش بنیان استان بود که در این جلسه مطرح شد.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha