• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99031005772
  • خبرنگار : 71594

یک وکیل دادگستری:

راه جلوگیری از تکرار حوادث مشابه «رومینا»، «فرهنگ سازی» است

راه جلوگیری از تکرار حوادث مشابه «رومینا»، «فرهنگ سازی» است

یک وکیل دادگستری با اشاره به مسائل تربیتی پدر و مادر، جامعه و همه اولیایی که با تربیت فرزندان سروکار دارند، گفت: تاکید من و همه کسانی که درد و مشکلات جامعه را می‌فهمند و می‌خواهند راه حل ارایه کنند بر فرهنگ سازی در مورد تربیت، اصول و اقدامات اولیه‌ای است که وظیفه پدر و مادر می‌باشد تا چگو.نه فرزندانشان را تربیت کرده و نسبت به مسایل آگاه کنند.

فریده غیرت در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با ماجرای قتل رومینا اشرفی به دست پدرش، اظهار کرد: اگر بخواهیم قانون را بگوییم، قانون همانی است که من، شما و همه می‌دانیم که اگر پدر مرتکب عمل اینچنینی در مورد فرزندش شود، از قصاص معاف است. این را قانون ما می‌گوید، اما اینکه آیا این امر درست است یا خیر، باید وارد بحث دیگری در این مورد شویم که این امر درست نیست و پدر به این شکل، واقعا حقی بر جان و جسم فرزند خود ندارد. خداوند هم چنین چیزی را امر نفرموده‌اند که پدری چنین حالتی را داشته باشد و بعد از اینکه فرزندش را کشت، معاف شود. همچنین این مساله از نظر عقلی، منطق حقوقی و اصولی که امروز به آن اعتقاد داریم پذیرفته نیست و پدر هم نباید از این امر معاف شود.

این وکیل دادگستری در رابطه با عواملی که باعث بروز چنین حوادثی می‌شود، عنوان کرد: از جمله این عوامل ناهنجاری‌هایی است که متاسفانه در سیستم تربیتی افراد و خانواده‌ها وجود دارد. اینکه دختری در این سن دارای افکاری باشد که با شخصی (پسر یا مردی بزرگتر و یا حتی کوچک‌تر از خود) دوستی پیدا کرده و بعد هم فرار کند، در واقع ناشی از نداشتن تربیت صحیح و روش سالم است. این مساله همچنین بیانگر این است که پدری که اینطور راحت مرتکب قتل می‌شود و فرزند خود را از بین می‌برد، آدمی بوده که از ابتدا هم در تربیت فرزند تلاش واقعی را نکرده که درست تربیت شود.

غیرت با تاکید بر اینکه "تربیت اولیه مهم است که جوانی به سمت این طور مسایل گرایش پیدا نکند"، عنوان کرد: همه اینها زمینه‌های تربیتی دارد که باید در خانواده وجود داشته باشد که متاسفانه شاهد هستیم که در خانواده مورد بحث وجود نداشته و این دختر طفلک جان خود را از دست داد در حالی که می‌توانست با راهنمایی و ارشاد پدر و مادر درست شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه "هر چند در تمام اخباری که اعلام شد صحبتی از مادر این دختر نبود و فقط از پدر او صحبت شد"، گفت: پدر او هرگز به قصد آگاه کردن و تنبه او اقدامی نکرده بود و حتی زمانی که این دختر به آغوش خانواده بر می‌گردد و حتی در محضر دادگاه هم عنوان می‌کند که مرا به خانه نفرستید چون پدرم متعرض به من خواهد شد و نمی‌تواند تحمل کند، متاسفانه به حرف این بچه گوش داده نمی‌شود و در نهایت پدر مرتکب این عمل می‌شود.

این حقوقدان در خصوص جلوگیری از بروز این نوع جرایم تصریح کرد: تاکید من و همه کسانی که درد و مشکلات جامعه را می‌فهمند و می‌خواهند راه حل ارائه کنند بر فرهنگ سازی است. ما بر تربیت، اصول و اقدامات اولیه‌ای که وظیفه پدر و مادر می‌باشد تاکید داریم که بچه را چگو.نه تربیت کرده و نسبت به مسایل آگاه کنند.

غیرت افزود: فرهنگ سازی به این معنی است که مادر و پدر باید برای فرزندان اقداماتی انجام دهند و به نکاتی توجه داشته باشند که آنها دست از پا خطا نکنند و به سمت انحراف نروند. اینکه دختری در این سن چنین افکاری برایش پیدا شده مشخص است که در خانواده‌ای بوده که بی قید و بندی در آن وجود داشته و گرنه خانواده مقید و اصولی که دارای تربیت درستی باشد قطعا فرزندان آن چنین انحرافی را نخواهند داشت.

وی در پایان گفت: بنابراین بر روی مسائل تربیتی پدر و مادر، جامعه و اهمه اولیایی که با تربیت فرزندان سر و کار دارند تاکید دارم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha