• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99031005052
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی شهید بهشتی

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:

تهران هنوز به شرایط مطلوب نرسیده است / لزوم جلوگیری از حضور افراد علامت‌دار در ادارات

تهران هنوز به شرایط مطلوب نرسیده است / لزوم جلوگیری از حضور افراد علامت‌دار در ادارات

فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهرتهران در آستانه تغییر الگوی کاری ادارات به کارمندان توصیه کرد که فاصله گذاری اجتماعی و رعایت ملاحظات بهداشتی را بصورت جدی‌تر مورد توجه قرار دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی اظهار کرد: در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته‌ ۱۸۳ مورد جدید کرونا مثبت در بخش‌های عادی و ۶۱ مورد جدید نیز در بخش ویژه بستری شده و ۲۹۲ بیمار نیز از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند.

وی با اشاره به کاهش ۱۳,۵ درصدی آمار کلی مراجعان ۲۴ ساعت گذشته به بخش‌های بهداشتی و درمانی در تهران یادآور شد که این کاهش معمولا  در اواخر هفته به دلیل کاهش مراجعات به مراکز بهداشتی و مراقبان سلامت مشاهده می‌شود و در طول هفته ممکن است با تغییرات آماری روبرو شویم.

زالی در آستانه تغییر الگوی کاری ادارات تاکید کرد: با توجه به این که هنوز شرایط در تهران به نقطه مطلوب قطعی نرسیده است، هر گونه تغییر در الگوی اداری، شهری و مدنی باید همراه با رعایت استانداردهای قبلی و اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حفاظتی صورت گیرد و کماکان ملاحظات بهداشتی جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به بازدیدها و نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای سه دانشگاه پایتخت از بخش‌های اداری، به کارمندان توصیه کرد از حضور در مراکز پر تجمع نظیر نمازخانه، رستوران و... اجتناب کنند تا احتمال ابتلا به بیماری به حداقل برسد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران به کارمندانی که در طی ۲ هفته اخیر با تشخیص پزشک مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند و یا در تماس نزدیک با بیمار کرونا مثبت بودند، تاکید کرد تا زمانی که برگه سلامت قطعی آنان از سوی پزشک صادر نشده است از حضور در اداره پرهیز کنند.

زالی افزود: افرادی که دچار علایمی نظیر تب، سرفه، تنگی نفس، درد عضلانی، دردهای منتشره در ستون فقرات، سردردهای شدید بی سابقه، آبریزش بینی، تغییر در الگوی تنفسی ، علایم گوارشی به ویژه اسهال آبکی و احساس خستگی و ضعف هستند قبل از حضور در اداره باید با پزشک معتمد سازمان و یا پزشک معالج خود تماس گرفته و درصورت دریافت گواهی سلامت قطعی مبنی بر عدم ابتلا یا عدم مشکوک بودن به بیماری کرونا در ادارات حضور یابند.

وی مسئولان ادارات را موظف به جلوگیری از حضور افراد علامت‌دار دانست و ممانعت از فعالیت آبدارخانه‌ها و عدم پذیرایی در ضمن کار و جلسات را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری الزامی دانست.

زالی با اشاره به ضرورت و اهمیت تهویه هوا در مکان‌های مسقف و بسته اداری تاکید کرد: در اتاق‌های مسقف و دربسته حتما پنجره‌ها باز باشد تا امکان تهویه هوا فراهم باشد. در صورت استفاده از کولر نیز حتما بخشی از پنجره‌ها باز باشد زیرا شانس انتقال ویروس بطور فزاینده در فضای بسته افزایش می‌یابد.

وی در خاتمه توصیه کرد که کارمندان حتما به رعایت فاصله گذاری اجتماعی توجه داشته باشند و حتما کارمندان و ارباب رجوع از ماسک استفاده کنند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۰ ۲۲:۰۵

برای بازگشایی مهد کودک ها نمیخوایید اقدامی‌کنید وقنی توی پارکها ۲۰۰ بچه رو سر و کله هم هستن الان مهد کودکها چه جوری عامل کرونا خواهد شد جنتب دکتر زالی خواهش میکنم‌ بنده را منقاعد بفرمایید چون به هیچ وجه این نصمیم عادلانه نیست وقتی همه مشاغل پر خطر باز هست و بچه ها هم همه سر کار مادراشون میرن این بهداشتی هست از نظر شما