به گزارش ایسنا،دکتر زالی در این باره گفت: آمار بیماران جدید کرونایی بستری در بخشهای عادی به ۲۰۰ مورد افزایش یافته است و ۶۵ نفر نیز در بخشهای ویژه بستری شدند که نسبت به ۴۸ ساعت گذشته تعداد موارد جدید با شیب ملایم وافزایش نسبی روبرو بوده است.
وی توجه به تحلیل های آماری ۲۴ ساعت آینده را ضروری برشمرد و گفت: گاهی در تهران بصورت سینوسی شاهد موج های آماری بیماران بودیم اما تحلیل آمار ۲۴ ساعت آینده مشخص میکند که این تغییر، گذرا و مقطعی است یا از ثبات برخوردار خواهد بود.
وی رعایت بهداشت فردی، فاصله گذاری اجتماعی و عدم تردد غیر ضروری در سطح شهر به ویژه از سوی افراد پرخطر را سه عامل مهم در کاهش و پیشگیری از ابتلا به بیماری برشمرد.
دکتر زالی با اشاره به رابطه مستقیم حضور در مراکز پرتردد و ابتلا به بیماری خاطرنشان کرد که براساس آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت حمل و نقل عمومی سهم بسیار بالایی در انتقال بیماری کرونا در کلانشهرها برعهده دارد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا درکلانشهر تهران به همشهریان توصیه کرد استفاده از ماسک را حتما جدی بگیرند زیرا تنها راهی است که می تواند از ابتلای افراد به بیماری کرونا جلوگیری کند .
وی در این باره افزود: دو فردی که در مترو در مقابل یکدیگر ایستاده اند اگر هر دو از ماسک مناسب استفاده کنند احتمال انتقال بیماری به آنان زیر ۵ درصد است.
وی سن فرد، زمان مواجهه ،میزان مواجهه و میزان سلامتی فرد را از جمله فاکتورهای خطر در ابتلا به بیماری کرونا برشمرد و تاکید کرد رعایت احتیاطات و ملاحظات بهداشتی می تواند میزان خطر را مشخص کند.
براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و به گفته دکتر زالی در زمان اپیدمی ها تمام فعالیت های اجتماعی می توانند بالقوه خطرناک باشند مگر آن که ملاحظات بهداشتی در آنها لحاظ شود و زمان طولانی حضور در اجتماع ، تراکم بیشتر جمعیتی و عدم فاصله گذاری اجتماعی جزو مواردی به شمار می آیند که باعث افزایش این خطر می شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در خاتمه سخنان خود تسامح در رعایت بهداشت فردی و وسایل حفاظت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را مهمترین راهبرد خطرناک در اپیدمیها برشمرد که می تواند باعث خسران شود و از همشهریان خواست همچنان به ملاحظارت بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات