• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99030703418
  • منبع : نمایندگی زنجان

صدور مجوز اولین مجتمع گردشگری معدنی کشور در زنجان

صدور مجوز اولین مجتمع گردشگری معدنی کشور در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل میراث‌فرهنگی استان زنجان گفت: گردشگری معدنی مقوله جدیدی در صنعت گردشگری است و ایجاد این گردشگری در اقتصاد تاثیر به‌سزایی خواهد داشت و باعث افزایش ماندگاری گردشگران در این استان می‌شود.

به ‌گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، امیر ارجمند افزود: گردشگری معدن یکی از مزیت‌های حوزه گردشگری هر شهر محسوب می‌شود که توجه به آن‌، می‌تواند گامی رو به جلو در توسعه همه جانبه باشد.

وی تصریح کرد: مجوز اولین مجتمع گردشگری معدنی کشور در استان زنجان صادر شده است و در روزهای آتی فعالیت خود را آغاز می‌کند. معدن انگوران جزو معدود معادن فعال کشور است که صنعت گردشگری را در برنامه‌های خود قرار داده و گردشگری معدن جدید است و با استانداردسازی و مطالعات تخصصی می‌توان به موفقیت رسید.

این مسئول ادامه داد: از جمله مواردی که جذابیت خاصی برای مردم دارد، مشاهده پیت معادن روباز و زیرزمینی، روش‌های اکتشاف و استخراج آن‌ها، تونل زیرزمینی، معدن تراورتن، ورودی ییلاق دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مورد استفاده برای استخراج معادن، مشاهده انواع کانی‌ها و سنگ‌ها به‌ویژه سنگ‌های قیمتی و جواهر است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان اظهار کرد: گردشگری معدنی در معدن انگوران زنجان، بزرگ‌ترین معدن سرب و روی خاورمیانه، از طرف وزیر میراث‌فرهنگی نیز مورد استقبال قرار گرفت. معدن سرب و روی انگوران واحدهای اقامتی را در داخل این مجموعه در راستای اسکان تورهای گردشگری معدنی آماده کرده است. با توجه به اینکه در مسیر گردشگری زنجان به پایگاه میراث جهانی تخت سلیمان این امکانات گردشگری برای مسافران بسیار مناسب و درخور توجه است.

ارجمند خاطرنشان کرد: با توجه به بکر بودن کشور از لحاظ میراث طبیعی و پدیده‌های جذاب طبیعت زنده و غیرزنده شناسایی و بها دادن به معادن به‌ واسطه دارا بودن پیشینه بسیار طولانی و تنوع معدن‌کاری فرصتی بسیار مناسب برای گردشگری در جهت اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی در کنار بهره‌برداری از معادن است. این معدن در ۱۳۰ کیلومتری شهر زنجان قرار داشته و  فعالیت آن به سال ۱۳۰۱ برمی‌گردد.

گفتنی است، گردشگری معدن این روزها به یکی از شاخه‌های پررونق گردشگری طبیعت یا همان ژئوتوریسم تبدیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha