• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99030401974
  • خبرنگار : 50223

ریزش سقف برخی ساختمان‌ها در زلزله کهگیلویه و بویراحمد/ مداوای سرپایی 16 زلزله زده

ریزش سقف برخی ساختمان‌ها در زلزله کهگیلویه و بویراحمد/ مداوای سرپایی 16 زلزله زده
عکس خبر دریافتی است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد زلزله نسبتا شدیدی مناطقی از استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.

سید امان الله جهانبین، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد، در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در تشریح جزییات زلزله امروز در استان اظهار کرد: چندین تیم از دهدشت و گچساران به مرکز زلزله اعزام شد. طبق بازدید صورت گرفته از مناطق شهری، تاکنون تنها ترک خوردگی ساختمان گزارش شده است.

وی از اعزام تیم ارزیاب و معاون هلال احمر گچساران به روستاهای مرکز زلزله از جمله خیرآباد، سعادت آباد و دژ سلیمان خبر داد.

جهانبین افزود: طبق تماس های صورت گرفته با شوراهای روستاها تاکنون هیچ تلفاتی انسانی نداشته ایم.

وی بیان کرد: تیم های هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در حال آماده باش هستند.

محسن جلیل، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در جدیدترین اظهارنظر درباره زلزله استان به ایسنا گفت: 16 مورد مراجعه حضوری به بیمارستانهای گچساران داشته ایم که بیشترین مراجعه به علت فرار ناشی از وقوع زلزله بوده و تنها یک مورد شکستگی دست رخ داده است که اقدامات درمانی برای آن انجام شد.

وی پیش تر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به زمین لرزه ۵.۲ ریشتری گچساران گفته بود: ۸ تیم ارزیاب کهگیلیویه و بویراحمد به منطقه زلزله زده اعزام شدند و هیچ مصدومی تاکنون به اورژانس گزارش نشده است.
جلیل تصریح کرد: نیروهای اورژانس در شهرستان زلزله زده گچساران حضور دارند.


رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: پایگاه اورژانس، مراکز درمانی و بیمارستان های شهرستان گچساران و اورژانس هوایی استان در حال آماده باش هستند و به مراکز درمانی و اورژانس شهرستان های چرام، باشت و کهگیلویه آماده باش داده شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به وقوع زمین لرزه ۵.۲ ریشتری در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا کنون گزارشی در خصوص انسداد راه‌های اصلی این استان دریافت نشده است.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وقوع زمین لرزه‌ای با قدرت ۵.۲ ریشتر در محدوده دو گنبدان استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: امکان وقوع ریزش‌های جزیی در کوه وجود داشته اما بر اساس آمارهایی که تا کنون به دست آمده است اختلالات ترافیکی در محورهای مواصلاتی تحت تاثیر زمین لرزه مشاهده نشده است.

وحید محمدی تبار، مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد نیز در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، گفت: زلزله 5.2 ریشتری گچساران تلفات جانی و مصدوم نداشته است.

وی افزود: این زلزله خسارت زیادی به ابنیه، راهها و ساختمان های مسکونی شهری و روستایی وارد کرده و ترک خوردگی و ریزش سقف و دیوار منازل مسکونی را در پی داشت.

محمدی تبار تصریح کرد: تیم های هلال احمر، بنیاد مسکن و فرمانداری مامور شدند تا خسارات وارده را ارزیابی و برآورد کنند، سپس به استانداری اعلام نمایند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: زلزله امروز در استان، خسارت زیادی به بافت تاریخی دهدشت وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد، مجید صفائی اظهار کرد: ظهر امروز یکشنبه چهارم خرداد ماه «به محض وقوع زلزله، تیم‌های ارزیاب برای بررسی وضعیت بناهای تاریخی در شهرستان‌های تحت تاثیر زلزله اعزام شدند.

وی از خسارت شدید زلزله به بافت تاریخی دهدشت خبر داد و افزود: در شهرستان‌های بویراحمد و دنا نیز تاکنون خساراتی گزارش نشده است.

همچنین پس لرزه‌ای به قدرت ۲.۹ در مقیاس ریشتر ساعت ۱۳:۵۴ دقیقه امروز شهرستان گچساران را لرزاند.

مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: این پس لرزه ساعت ۱۳:۴۵ دقیقه امروز چهارم خرداد در عمق ۱۰ کیلومتری زمین شهرهای دوگنبدان و باشت را لرزاند. مرکز این زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری دوگنبدان، ۳۶ کیلومتری چرام و در ۴۲ کیلومتری باشت، کهگیلویه وبویر احمد گزارش شده است.

 این زمین لرزه در شهرستان گچساران، بهمئی، لنده، کهگیلویه، دنا، باشت و شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد احساس شد.

به گزارش ایسنا، مرکز لرزه‌نگاری کشور شدت این زمین لرزه را ۵.۲  درجه در مقیاس ریشتر اعلام کرده است. این زمین لرزه در ساعت۱۳ و ۴۱ دقیقه و ۲۷ ثانیه یکشنبه، چهارم خرداد ماه به وقوع پیوست.

این زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در ۱۴ کیلومتری دوگنبدان در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۴۱ کیلومتری سردشت خوزستان، و ۴۴ کیلومتری چرام کهگیلویه و بویراحمد رخ داد. این زلزله در بخشهایی از استانهای بوشهر، فارس و خوزستان احساس شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۰۴ ۱۳:۵۵

باسلام.شدیدترین زلزله بود که تاحالا تویه شهرمون امده.هنوز پس لرزه هاش داره میاد

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۰۵ ۰۹:۱۲

حالا اگه این زلزله در تهران اتفاق می افتاد چنان بزرگنمایی و اهمیت داده میشد که انگاری سیاره زمین از مدار خارج شده