• شنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99030301715
  • خبرنگار : 50147

صد هکتار از مراتع دهرود در آتش سوخت

صد هکتار از مراتع دهرود در آتش سوخت

ایسنا/بوشهر مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: ۱۰۰ هکتار از عرصه های مرتعی مناطق کوهستانی دهرود دشتستان طعمه آتش شد.

غلامرضا منتظری در گفت و گو با ایسنا با شرح جزئیات حادثه اظهار کرد: عصر روز گذشته با گزارش آتش سوزی در منطقه دشتستان، همکاران ما، مردم و مرتع داران در منطقه حاضر شده و تلاش کردند آتش را خاموش کنند.

وی با اشاره به همکاری خوب دهیاری ها در اطفاء حریق ادامه داد: آتش ساعت ۱۴ ظهر امروز خاموش شده و در حال بررسی علت حادثه هستیم، قطعا این اتفاق ناشی از عامل انسانی بوده ولی هنوز به طور دقیق جزئیات آن مشخص نشده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: عرصه آتش سوزی حدود ۱۰۰ هکتار برآورد شده و در ارتفاعات منطقه دهرود دشتستان رخ داده است که شامل پوشش بوته ای و علوفه ای می شود.

مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهر تاکید کرد: حادثه آتش سوزی روز گذشته تا ظهر امروز ادامه داشته، ضمن اینکه الان نیز تماس گرفتند و اطلاع دادند که ظاهرا در گوشه‌ای از همان منطقه مجددا آتش شعله ور شده است.

منتظری بیان کرد: متاسفانه در سال جاری آتش‌سوزی های زیادی رخ داده و به دلیل اینکه سال پربارشی داشته و پوشش گیاهی بسیار خوبی ایجاد شده، در صورت رخداد آتش سوزی، خصوصا در ارتفاعات به دلیل دشواری انتقال امکانات مهار آتش بسیار سخت است.

وی یادآور شد: متاسفانه عوامل انسانی در حوادث اخیر نقش عمده ای دارد، حضور شکارچیان و یا افرادی که در طی گشت و گذار در طبیعت دست به روشن کردن آتش زده و سپس آن را رها می‌کنند. برخی از آتش‌سوزی ها نیز در کنار معابر و مسیر راه‌های ارتباطی اتفاق داده که با یک ته سیگار آغاز شده و خاموش کردن آن بسیار مشکل است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به اینکه این حادثه بزرگ ترین آتش سوزی امسال بوده است، اظهار کرد: چنین آتش سوزی بزرگی را سال گذشته نیز در کوه سیاه دشتی داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری، ۲۷ مورد آتش سوزی داشته ایم که از این تعداد ۲۲ مورد از آن زیر ۱۰ هکتار بوده و خیلی موارد نیز زیر ۲ یا ۳ هکتار بوده، تعداد آتش‌سوزی ها متاسفانه بسیار زیاد است که چرایی آن نیاز به بررسی های بیشتر دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۰۴ ۱۴:۰۳

چرابایددرهوای گرم جنوب کوه رفت بغیرازشکارکردن بایدنوبگیری شود

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۰۴ ۱۴:۱۶

با سلام در فصل پاییز و زمستان که مرتع داران مانع ورود افراد شکار چی میشوند در فصل کوچ عشایر که کوچ ییلاق میکنند شکار چیان وارد شده وبخاطر پوشش علفی زیاد که جنگلبان ها مانع ورود دام به آنجا شده و پوشش گونه ها زیاد است باید چه شود باعث آتش سوزی میگردد تدابیری اندیشیده شود و ضعف محیط زیست جنوب