به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید محمد صاحبکار خراسانی اظهار کرد: یکی از اقداماتی مهمی که مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری رییس جمهور انجام داده، ارائه خدمات توانمندسازی به شرکتهای دانش بنیان و فناور با استفاده از ظرفیتهای بومی در استانهای مختلف است.
وی با بیان اینکه مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان در این راستا در سال 1398 در 5 استان "اصفهان"، "فارس"، "قزوین"، "یزد" و "کرمانشاه" مرکز توانمندسازی را به کمک پارکهای علم و فناوری اقدام به راه اندازی مراکز توانمندسازی کرده است،افزود: در سال جاری تاسیس این مراکز در استانهای دیگر را در برنامه داریم که از آن جمله میتوان به مرکز توانمندسازی استان خراسان رضوی اشاره کرد که در سال جاری راه اندازی شده است و در آینده نزدیک این مراکز در استانهای "آذربایجان شرقی"، "خوزستان"، "البرز" و "زنجان" فعال خواهند شد.
صاحبکار، برگزاری دورههای آموزشی و نشست های پرسش و پاسخ تخصصی، با استفاده از ظرفیت بومی هر استان را از وظایف مراکز توانمندسازی استانی دانست و خاطر نشان کرد: در این مراکز، شرکتهای دانش بنیان و فناور میتوانند مسائل و مشکلات خود را با مشاوران بومی و متخصص به صورت حضوری مطرح کرده و از راهحلهای مناسب و دقیق، جهت رفع مشکلات و افزایش توانمندی شرکت خود به صورت رایگان بهرهمند شوند.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان از توسعه همکاری مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد و گفت: با توجه به برنامه صندوق نوآوری و شکوفایی برای گسترش فعالیت در استانها، توافق لازم انجام شده است. لذا شرکتهای دانش بنیان و فناور میتوانند با مراجعه به مراکز توانمندسازی استان خود، از خدمات توانمندسازی مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی در قالب ارائه مشاورههای کسب و کار، برگزاری دورههای آموزشی و نشستهای پرسش و پاسخ تخصصی بهرهمند شوند.
وی در رابطه با استفاده شرکت های دانش بنیان و فناور از این خدمات اشاره کرد: در سه ماه انتهایی سال 98 بیش از 600 جلسه مشاوره و 25 نشست پرسش پرسش و پاسخ در استانها ارائه شده است که بیش از 700 نفر از این نشست ها بهره مند شدهاند.
انتهای پیام
نظرات