• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۳:۲۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99023022123
  • خبرنگار : 71614

چگونه در خانه ایستگاه آتش نشانی داشته باشیم؟

چگونه در خانه ایستگاه آتش نشانی داشته باشیم؟

معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه قطعا وجود ابزار اطفایی و سیستم‌های ایمنی حتی به صورت حداقل‌ها الزامی است، گفت: بسیاری از منازل با کپسول‌های آتش‌نشانی تجهیز شده‌اند؛ اما برخی از شهروندان بارها از کنار ‌آن می‌گذرند و حتی توجه نمی‌کنند که با کارآیی این کپسول‌ها آشنایی لازم را ندارند.

رسول هلالی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به لزوم اهمیت دادن به سیستم‌های اعلام و اطفای حریق اظهار کرد: هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند نوع حوادث نیز متغیرتر می‌شود و باید آمادگی خود را همزمان با این پیشرفت افزایش دهیم و عقب نمانیم.

به گفته وی، طبق اطلاعات در سال‌های گذشته بافت و ساخت خانه‌ها طوری بود که حین وقوع حریق حدود ۱۵ تا ۱۷ دقیقه زمان برای فرار وجود داشت در حالی که امروز این مدت به ۲ تا ۳ دقیقه کاهش پیدا کرده است. در این شرایط سیستم اعلام حریق اهمیت بسیاری پیدا می‌کند چون فرصت فرار از حریق را افزایش می‌دهد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان آتش‌نشانی درباره لزوم آماده داشتن کپسول‌های آتش‌نشانی در منازل، ادارات، مدارس و... گفت: بسیاری از منازل با کپسول‌های آتش‌نشانی تجهیز شده‌اند؛ اما برخی از شهروندان بارها از کنار ‌آن می‌گذرند و حتی توجه نمی‌کنند که با کارآیی این کپسول‌ها آشنایی لازم را ندارند. مطالبه گری در خصوص یادگیری برخی از این موارد جزیی از تکالیف شهروندی است. 

هلالی گفت: همه ما درباره حقوق شهروندی صحبت می‌کنیم اما باید درباره تکالیف شهروندی نیز صحبت کنیم، همه باید برای یادگیری ایمنی مطالبه گر باشند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان آتش‌نشانی افزود: متاسفانه بخشی از جامعه نسبت به این موضوع بی‌توجه هستند، در این حالی است که در کنار فرهنگ سازی باید اعضای یک جامعه نیز مطالبه گر باشند.

هلالی با بیان اینکه بارها بر اهمیت وجود تجهیزات اعلام و اطفاء، خاموش کننده‌های دستی و.. تاکید شده اما توجه به آن‌ها نیز امری ضروری است، گفت: قطعا وجود ابزار اطفایی و سیستم‌های ایمنی حتی به صورت حداقل‌ها الزامی است.

وی اظهار کرد: خاموش‌کننده‌ دستی از وسایل اطفایی است که می‌تواند مثل یک ایستگاه آتش‌نشانی عمل کند البته به شرط اینکه زود متوجه حریق شویم، نحوه استفاده از این خاموش کننده را بلد باشیم و خاموش کننده آماده باشد. با توجه به اینکه معمولا اکثر حریق‌ها کوچک هستند. بنابراین اگر شرایط ذکر شده فراهم باشد یک کپسول خاموش کننده می‌تواند مثل ایستگاه آتش‌نشانی کارآمد باشد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان آتش‌نشانی با تاکید بر اینکه جانمایی، تعداد این کپسول‌ها دارای استانداردهای خاص است، گفت: شهروندان می‌توانند با مراجعه به نزدیکترین ایستگاه آتش‌نشانی و اعلام نیاز در خصوص بهره‌مندی از آموزش‌ها، به صورت تئوری و هم به صورت عملی آموزش ببینند،‌ اگر هم فضای مورد نیاز در دسترس نباشد ثبت نام آن ها انجام می‌شود و در ادامه از سوی سازمان اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha