• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99023022101
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان امکان‌پذیر نیست

تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان امکان‌پذیر نیست

وزیر آموزش‌وپرورش در بخشنامه‌ای بر عدم‌تغییر نام مدارس خیرساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، در این بخشنامه آمده است: مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی وزارت آموزش‌وپرورش یک موهبت ارزشمند و ظرفیت بی‌بدیل برای رشد و پیشرفت نظام تعلیم و تربیت به شمار می‌آید؛ حفظ و تقویت این فرصت یک ضرورت سازمانی است.

این بخشنامه می‌افزاید: از سوی دیگر قوانین بالادستی ازجمله تأکیدات مصرح در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و مصوبه شماره ۶۶۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش و فرمایش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی - حفظِ الله - که مجموعه خیرین مدرسه‌ساز را از پدیده‌های مبار ک انقلاب و کشور نامیده و تأکید فرمودند که اسم مدرسه‌هایی را که خیرین ساخته‌اند تغییر ندهند، همچنین نظر به اهمیت گسترش مشارکت‌های مردمی در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی که دربسته اجرایی تحولی « آجر به آجر» نیز مورد تأکید قرارگرفته است، ضرورت همراهی و همگامی با خیرین محترم مدرسه‌ساز دوچندان می‌شود.

این بخشنامه تاکید دارد که در همین ارتباط انتظار دارد به‌منظور پیشگیری از «تغییر نام و کاربری مدارس خیر ساز» موارد ذیل از سوی مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش استان‌ها به‌دقت رعایت شود و از هرگونه تغییر نام و کاربری مدارس احداثی توسط خیرین گرامی مدرسه‌ساز، ممانعت به عمل آید:

 ۱- به استناد مفاد مصوبه ۶۶۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش (ضرورت تجلیل خیرین) تغییر نام و کاربری مدارس خیر ساز ( مگر به اذن خیرین محترم) ممنوع است و مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش با نظارت مستمر و دقیق در این مسئله، از بروز آن پیشگیری نمایند.

۲- به استناد ماده ۳آیین‌نامه اجرایی بند «ت» ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه، تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان امکان‌پذیر نیست.

 ٣- نوع کاربری و نام مدارس خیرساز باید بر اساس تفاهم‌نامه اولیه که بین خیر محترم و مجمع خیرین مدرسه‌ساز و اداره کل نوسازی مدارس استان منعقد می‌شود، تعیین شود. تبصره: ازآنجاکه این تفاهم‌نامه‌ها به امضای مدیران کل آموزش‌وپرورش استان نیز می‌رسد، پس از امضا ملاک و مبنای تصمیم‌گیری خواهد بود و بر طبق موارد ذکرشده در آن باید عمل شود.

 ۴- مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش از تاریخ صدور این بخشنامه نسبت به رفع موارد مشابه که موجب نارضایتی خیرین محترم شده است اقدام و نتیجه اقدامات را حداکثر ظرف یک ماه آینده به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اعلام نمایند.

۵- رعایت نیات خیر یا خیرین محترم یک رویکرد اصولی است و مدیران کل محترم باید تمام مساعی و اهتمام خویش را در تمام سطوح مدیریتی ادارات کل و مناطق آموزش‌وپرورش برای حفظ کرامت خیرین به عمل‌آورند. بدیهی است حفظ و تقویت ظرفیت مشارکت‌های مردمی و به‌ویژه خیرین محترم مدرسه‌ساز یک راهبرد اساسی برای وزارت آموزش‌وپرورش است و رعایت آن ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha