• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۲۱:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99022921245
  • منبع : نمایندگی لرستان

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان مطرح کرد:

ورزش در خانه، تبدیل تهدید به فرصت

ورزش در خانه، تبدیل تهدید به فرصت

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان می‌گوید: ورزش در خانه بر اثر کرونا، یعنی اینکه از تهدید، فرصت ساخته شده است.

علیرضا نخعی ۲۹ اردیبهشت در جلسه تجلیل از قهرمانان مطرح کشور که در طرح قهرمان خانه(ارسال فیلم حرکات ورزشی دانش‌آموزان و فرهنگیان) شرکت کرده بودند، گفت: ۹۴۲ فیلم از نقاط مختلف کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که تبلیغ قهرمانان نامی کشورمان در خصوص این طرح بی‌تاثیر نبود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش پر از ظرفیت است، تصریح کرد: امثال وحید امیری بالقوه زیادی در لرستان داریم که می‌توان آنان را شناسایی و سپس شکوفا کرد.

نخعی تاکید کرد: البته موانع و محدودیت‌هایی هم وجود دارد اما همه مسائل پول و منابع مالی نیست و اگر این ظرفیت‌ها شناسایی شود می‌توان بهتر کار کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: گاهی فضای مجازی و پیام‌هایی از طرف وحید امیری‌ها خیلی می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند و به آنان انگیزه بدهد.

وی یادآور شد: همین حرکت ورزش در خانه بر اثر کرونا، یعنی اینکه از تهدید، فرصت ساخته شده و می‌توانیم از بین دانش‌آموزان، قهرمانان خوبی کشف کرد.

نخعی تاکید کرد: چنین برنامه‌هایی را در آموزش و پرورش لرستان ادامه می‌دهیم و به بحث استعدادیابی توجه ویژه‌ای خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha