• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99022920752
  • خبرنگار : 30054

اثر مولتی‌ویتامین‌ها بر مبارزه با کرونا

اثر مولتی‌ویتامین‌ها بر مبارزه با کرونا

در حالی‌ که این روزها صحبت درباره کرونا نقل مجالس است و اخبار و اطلاعات درست و نادرست در شبکه‌های مجازی به‌سرعت دست‌به‌دست می‌شوند، ما قصد داریم به این موضوع بپردازیم که چگونه می‌توانیم سیستم ایمنی بدن خود را در برابر این ویروس جدید تقویت کنیم.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هفت مغز، بهتر است بدانید که مطالب ذکرشده در این متن تنها به تقویت قوای ایمنی بدن در برابر بیماری کرونا محدود نشده و برای بالا بردن سطح دفاع بدن در برابر همه بیماری‌ها مانند آنفلوانزا نیز مفید می‌باشد.

سیستم ایمنی انسان نقش دفاع از بدن را در برابر بیماری‌ها و عفونت‌ها در زمانی که به ما حمله می‌کنند بر عهده دارد. گلبول‌های سفید، طحال، مغز استخوان، غدد لنفاوی و ... به‌طور هماهنگ باهم در برابر حمله عوامل بیماری‌زا و خطرناک مانند ویروس‌ها عمل کرده و عامل بیماری‌زا را از پا درمی‌آورند. این سیستم ایمنی برای عملکرد صحیح نیاز به برخی ویتامین‌ها و املاح معدنی دارد.

به نوشته دویچه وله، جولی استفانسکی متخصص تغذیه از دانشگاه پزشکی هاروارد معتقد است که برخی قسمت‌های سیستم ایمنی برای عملکرد طبیعی‌شان به ویتامین‌ها و مواد معدنی (مانند ویتامین‌های ای، سی، دی و روی) نیاز دارند؛ ولی باید بدانید که دزهای بالاتر این ویتامین‌ها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن ما نمی‌شوند؛ بنابراین اگر به دنبال افزایش سطح ایمنی بدن خود هستید باید حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته ازنظر جسمی فعال باشید، برای ترک سیگار اقدام کنید، ورزش منظم را فراموش نکرده و خواب کافی (حدود هفت یا هشت ساعت در شب استراحت) داشته باشید.

رژیم غذایی مناسب به رژیمی گفته می‌شود که بیشتر کالری مورد نیاز بدن را از میوه‌ها و سبزی‌های تازه، غلات کامل، حبوبات، آجیل و پروتئین‌های بدون چربی تأمین می‌کند.

به‌عبارت‌دیگر اگر رژیم غذایی سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد، دیگر نیازی به مصرف هیچ مکمل‌ غذایی ندارید. برای این منظور نیمی از بشقاب خود را با سبزی‌ها و میوه‌های تازه پر کنید و غذاها و خوراکی‌های غنی از پروتئین مثل ماهی، مرغ، لوبیا، تخم‌مرغ، آجیل و برخی از غلات و دانه‌های کامل مانند جو یا برنج قهوه‌ای بخورید.

ولی این مورد در خصوص ویتامین دی صادق نیست. این ویتامین حیاتی که کمبود آن با افزایش حساسیت به عفونت مرتبط است در تعداد محدودی از خوراکی‌ها (مانند شیر و ماهی‌های چرب) یافت می‌شود و بنابراین باید از مکمل‌های این ویتامین استفاده کرد. البته در نظر داشته باشید که مقدار مصرف این ویتامین به سن و جنسیت بستگی داشته و مصرف بیش‌ از حد آن (بیش از ۵۰ هزار واحد در هفته) سبب مسمومیت می‌شود.

همان‌طور که گفته شد آجیل یکی از خوراکی‌هایی است که خوردن آن به‌صورت روزانه بخش زیادی از نیاز بدن به انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی را تأمین می‌کند. اغراق نیست اگر گفته شود آجیل یک مولتی‌ویتامین A تا Z است؛ یعنی از ویتامین A تا روی را در خود جای‌ داده است.

به نوشته فروشگاه آجیل و خشکبار هفت مغز مصرف یک‌چهارم فنجان تخمه آفتابگردان ۸۲ درصد نیاز روزانه بدن شما به ویتامین E را تأمین می‌کند.

 به خاطر داشته باشید ویتامین ای جزو قدرتمندترین آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و همان‌طور که گفته شد مورد نیاز سیستم دفاعی بدن برای مبارزه با بیماری‌ها و عفونت‌ها می‌باشد. همچنین یک‌چهارم فنجان بادام‌هندی ۲۳ درصد روی مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌نماید. روی نیز مانند ویتامین ای از عناصر مورد نیاز سیستم دفاعی بدن به‌حساب می‌آید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha