• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۵:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99022920506
  • خبرنگار : 71511

نکو: نادیده گرفتن ظرفیت‌ جناح مقابل یک آسیب جدی است

نکو: نادیده گرفتن ظرفیت‌ جناح مقابل یک آسیب جدی است

یک نماینده سابق مجلس گفت: ما برخلاف کشورهای پیشرفته در حوزه‌های جناحی بی‌روا رقبای خودمان را کنار می‌زنیم؛ در شرایط فعلی و با توجه به مشکلات ایجاد شده در جامعه تکرار این امر، نادرست است.

ابراهیم نکو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه طی سال‌های اخیر شاهد به حاشیه رفتن برخی احزاب از سوی جناح‌های مقابل‌شان بوده‌ایم. هر کدام از جناح‌ها که روی کار آمدند سعی کردند طرف مقابل را ترد کنند یا اجازه ایفای نقش کلان در سیاست، فرهنگ و اقتصاد را از آن‌ها بگیرند.

وی ادامه داد: این آفت در کشور ما ریشه دارد و می تواند به عنوان آسیب جدی تلقی شود؛ چرا که نادیده گرفتن ظرفیت‌ جناح مقابل امری همیشگی شده است. ما برخلاف کشورهای پیشرفته در حوزه ‌های جناحی بی پروا رقبای خودمان را کنار می‌زنیم؛ در شرایط فعلی و با توجه به مشکلات ایجاد شده در جامعه تکرار این امر، نادرست است.

این فعال سیاسی گفت: وقتی جناحی به قدرت می‌رسد از برنامه‌های احزاب خودش بهره می‌برد، اما در عین حال باید از فرصت حضور احزاب مخالف خودش نیز استفاده کند. با توجه به اینکه در کشور ما همه احزاب و گروهها و جناح‌ها در پیروزی انقلاب سهیم بودند حذفشان معنی نمی دهد. پیشنهاد من این است به جای حذف یکدیگر تساهل و هماهنگی بین آن ها ایجاد شود.

وی در همین راستا افزود: حوزه‌هایی هست که همه جناح‌ها می توانند در آن نقش بازی کنند؛ مثل موضوع اقتصادی . تحریم‌ها از یک سو و موضوع کرونا از سوی دیگر باعث شده به لحاظ اقتصادی در شرایط بحرانی قرار بگیریم. اگر به معیشت مردم توجه نشود منتج به نارضایتی مردم می شود. باید با همدلی و مشارکت همه مسئولین و جناح‌ها مردم را از این شرایط عبور دهیم.

نکو گفت: اولویت اقتصادی معیشت مردم وضعیت معیشت و تولید است. با توجه به شروع به کار مجلس یازدهم باید تاکید کنیم که با وجود آنکه یک دستی در امر سیاست درست نیست، اما می‌توانیم امیدوار باشیم بسیاری از نابسامانی های اقتصادی با هماهنگی این مجلس برطرف شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به مجلس تازه نفس یازدهم که چند روز آینده آغاز به کار می کند توصیه می‌کنم وقت خود را برای وضع قوانین ضروری بگذارد. وظیفه مهم مجلس که به فراموشی دارد سپرده می شود بحث تحقیق و تفحص از سازمان ها و مجموعه هایی که بی نظارت مانده‌اند، است. مثال می زنم سازمانی که با کمتر از 300 نفر هزینه های گزافی به دست دولت می گذارد ضرورتی بر حضورش نیست. برخی ادارات ما جز هزینه برای دولت فایده‌ای ندارند و باید حذف شده و در وزارتخانه مربوطه ادغام شوند.

نکو در پایان گفت: ما در حوزه سیاسی بسیار آسیب پذیر شده‌ایم. جناح‌ها ناامید شدند. بزرگان کشور باید در بازسازی نقش جناح‌ها و احزاب فعال باشد. اگر همدلی و همبستگی بین جناح‌های سیاسی وجود نداشته باشد باید شاهد وخیم شدن اوضاع اقتصادی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۰۴ ۰۸:۰۸

مثکه قبلا درست بوده جدیدا این طور شده.