به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتسال بانوان ایران ۲۲ اردیبهشت ماه سال ۹۷ برای دومین دوره پیاپی قهرمان آسیا شد. در پی این قهرمانی مقرر شد که فدراسیون فوتبال به اعضای تیم ملی، ۲۲ میلیون تومان پاداش بدهد اما با وجود گذشت دو سال از قهرمانی هنوز این پاداش پرداخت نشده است، حتی ملیپوشان در این مدت بارها پیگیر حق خود بودند که تاکنون نتیجهای به دنبال نداشته است.
پرداختها همت رئیس فدراسیون را میطلبد
لیلا صوفی زاده، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال در مورد پیگیری برای پرداخت این پاداش به ایسنا گفت: کمیته مالی فدراسیون پس از مدتها پیگیری کمیته بانوان پاداش تیم ملی فوتسال را در اولویت پرداخت قرار داده و اظهار کرده است که اگر وزارت ورزش در سالهای گذشته اعتبار فدراسیون را پرداخت میکرد، این پاداش و پاداش سایر تیمهای ملی هم پرداخت می شد.
او در این مورد افزود: پاداشها بلافاصله بعد از قهرمانی تیم ملی با تلاش من در هیات رئیسه فدراسیون مصوب شد اما تصویب به تنهایی کافی نیست و اجرای مصوبات و پرداختها همت ریاست فدراسیون و رئیس کمیته مالی را میطلبید نه فقط من، چون کمیته بانوان بودجهی مستقل ندارد. اگر بودجه مستقل داشتیم، اولویتها را خودمان مشخص می کردیم و قطعا پاداش قهرمانی بانوان از پراهمیتترین آنها بود.
بین قهرمانی تیم مردان و زنان چه تفاوتی وجود دارد؟
صوفی زاده با خطاب قرار دادن مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: اگر تیم ملی قهرمان نمیشد، تنها متهم بانوان بودند اما اکنون که قهرمان شده بعد از گذشت دو سال برای پرداخت پاداشها، دم از نداشتن اعتبار میزنند. لازم است رئیس مالی با گزارشی که برای پاداشها توسط کمیته بانوان ارائه شده است، برای پرداخت چارهای بیندیشند.
او در ادامه افزود: درست است که بانوان برای احترام به پیراهن تیم ملی و به اهتزاز درآوردن پرچم ایران به میدان می روند اما آیا مردان هم در برابر مطالبات و پاداشهایشان تا این حد صبوری به خرج میدهند؟ چه فرقی بین قهرمانی تیم ملی مردان و بانوان وجود دارد که مردان در اولویت قرار میگیرند؟
وعده دیگر بس است
نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال با بیان اینکه دیگر وعده دادن بس است، به موضوع حق پخش تلویزیونی اشاره کرد و گفت: این پاداش یک دین است که باید ادا شود. ضمن اینکه ریشه این تاخیرها و مشکلات را باید به عدم تعهد بابت حق پخش تلویزیونی مربوط دانست چون اگر این منبع مالی برای فوتبال مهیا میشد و فوتبال ما هم مثل تمام دنیا از حق پخش تلویزیونی برخوردار بود، امکان بیمه ورزشکاران، مربیان و پرداخت حقوق به بازیکنان تیمهای ملی که عمرشان را برای ورزش و افتخارآفرینی برای کشورشان صرف می کنند و انجام برنامههای دیگر فراهم میشد.
معاون بانوان وزارت ورزش: امیدوارم پاداشها به زودی پرداخت شوند
مهین فرهادی زاد، معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان هم در این مورد به ایسنا گفت: در مورد وضعیت فوتبال و فوتسال بانوان با خانم صوفی زاده و مسئولان فدراسیون صحبت کردهام. در بهمن ماه سال گذشته سه رده از تیمهای ملی فوتبال و فوتسال در مسابقات کافا دو قهرمانی و یک نایب قهرمانی به دست آوردند که از آنها تشکر میکنم. جام ملتهای فوتسال آسیا هم که قرار بود تیرماه سال جاری برگزار شود به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاده اما تمرینات ملیپوشان از طریق فضای مجازی و مربیان آنها پیگیری میشود. در مورد پاداشها نیز با مسئولان فدراسیون صحبت و شماره حساب بازیکنان دریافت شده است که در اولین فرصت پاداش این تیم پرداخت شود. به هر ترتیب زمان زیادی گذشته و هنوز پاداش دختران قهرمان پرداخت نشده، امیدوارم زودتر این کار انجام شود و از شرمندگی این دختران تلاشگر بیرون بیاییم.
به گزارش ایسنا، پاداشهای میلیونی تیم ملی فوتبال مردان برای جام جهانی و جام ملتهای آسیا، قرارداد کیروش، عقد قرارداد هنگفت با ویلموتس و صرف هزینههای زیاد بابت آن تنها بخشی از هزینههای دو سال اخیر فدراسیون فوتبال است در حالی که پاداش قهرمانی بانوان در این میان هیچ جایی نداشت. هرچند فوتبال مردان درآمدزاست اما مجموع پاداشی که باید به بانوان تعلق بگیرد، کم است و به نظر نمیرسد که از عهده فدراسیون خارج باشد. حال باید دید که آیا این پاداش به زودی پرداخت میشود یا بانوان همچنان اولویتهای بعدی هستند.
انتهای پیام
نظرات