• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99022518259
  • خبرنگار : 71588

هنیه: هدف معامله قرن نابودی مسأله فلسطین و سلطه بر کشورهای عربی است

هنیه: هدف معامله قرن نابودی مسأله فلسطین و سلطه بر کشورهای عربی است

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) تاکید کرد خطر معامله قرن نه فقط فلسطین، بلکه کل کشورهای عربی را هم دربرمی‌گیرد. این طرح دو هدف را دنبال می‌کند: نابودی مسأله فلسطین و سلطه بر کشورهای عربی.

به گزارش ایسنا، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در گفتگو با برنامه "بدون مرز" شبکه الجزیره، به بررسی آخرین تحولات فلسطین به ویژه مسأله اسرای فلسطینی، طرح الحاق کرانه باختری، معامله قرن، وضعیت فلسطینیان بازداشت شده در عربستان سعودی و مسأله عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم اشغالگر صهیونیستی پرداخت.

خلاصه سخنان هنیه به شرح زیر است:
ـ عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی نزد ملت‌های اسلامی و عربی جایی ندارد، شاید به ندرت بعضی طرف‌ها همسو با قطار عادی‌سازی روابط حرکت کنند، اما آن‌ها به هیچ وجه بیانگر موضع و دیدگاه ملت‌های عربی نیستند، زیرا ملت‌های عربی حامی قدس و فلسطین هستند.

- غزه توانسته با کمک طرف‌های دولتی و حماس، از ملت خود در برابر بحران کرونا حمایت کند، البته به سبب محاصره غزه خطر هنوز هم وجود دارد.

ـ مجددا خواستار لغو محاصره غزه هستیم، همه طرف‌های ذی‌ربط منطقه‌ای و بین‌المللی باید به مسئولیت خود عمل کرده و حصار ظالمانه ملت فلسطین در غزه را برچینند.

ـ ما از هرگونه نشست و جلسه حقیقی برای مقابله با خطرات راهبردی پیش‌روی مسأله فلسطین استقبال می‌کنیم.نشست اعلام شده در رام الله فایده‌ای ندارد.

ـ ۷۲ سال از اشغال فلسطین، یهودی‌سازی و کوچاندن ساکنان این سرزمین گذشت و در کنار آن ۷۲ سال است که مقاومت و ایستادگی ادامه دارد.

ـ ملت فلسطین ثابت کرد که به سرزمین خود پایبند است و می‌تواند از آن دفاع کند.

ـ حماس برای برچیدن دودستگی و پیشبرد وحدت ملی دست به کارهای زیادی زده و نرمش زیادی از خود نشان داده است.

ـ از محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین می‌خواهم زمینه برگزاری نشست کادر رهبری موقت سازمان آزادی‌بخش را فراهم کند تا ۳ مسأله مهم و اساسی بهبود اوضاع داخلی طبق توافقات قبلی، روند مذاکرات بی‌نتیجه سازش با رژیم صهیونیستی و اتخاذ یک استراتژی ملی و جامع برای مشخص کردن خط‌ مشی سیاسی و مسیر مقاومت بررسی شود.

ـ طرح الحاق کرانه باختری، خطرناک و غیرعادی است و باید با اقداماتی اساسی و غیرعادی با آن مقابله کرد.

ـ مقاومت توانسته در برابر توسعه‌طلبی‌های رژیم اشغالگر بایستد و استراتژی بازدارندگی در برابر آن را برقرار کند.

ـ مذاکرات بی‌نتیجه سازش نباید بیش از این ادامه داشته باشد.

ـ باید یک ائتلاف عربی اسلامی به منظور به شکست کشاندن معامله قرن تشکیل شود.

ـ باید دست مقاومت کاملا باز گذاشته شود تا با طرح الحاق کرانه باختری مقابله کند.

ـ مصر در مذاکرات غیرمستقیم مقاومت و رژیم صهیونیستی برای پیشبرد پرونده مبادله اسرا واسطه شده است.

ـ ما بر عهد خود با اسرا برای آزادی آنان از زندان‌های رژیم صهیونیستی پایبند هستیم.

ـ این مذاکرات تا این لحظه پیشرفتی نداشته است، زیرا رژیم صهیونیستی فاقد جدیت کافی است.

ـ امیدواریم عربستان سعودی فلسطینیان بازداشت شده را آزاد کند. ما به دنبال برقراری روابط خوب و حسنه با همه کشورهای عربی هستیم.

ـ از سلمان  بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان می‌خواهیم دستور دهد فلسطینیان بازداشت شده در این کشور آزاد شوند. این افراد فقط کارهای خیریه انجام می‌دادند. محاکمه آنان واقعا تاسف‌بار است.

ـ پس از راهکار پیشنهادی یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی  جنبش حماس در مورد مبادله اسرا، تحرکاتی برای پیشبرد این پرونده انجام گرفته است.

ـ گردان‌های قسام از سال ۲۰۱۴ چندین نظامی اسرائیلی را به اسارت گرفته است و ما تازه در آغاز مرحله مذاکرات هستیم و فعلا پیشرفتی صورت نگرفته است.

ـ آزادی تمامی اسرایی که پس از آزادی به موجب قرارداد مبادله شالیت مجددا بازداشت شده‌اند، شرطی اساسی برای امضای قرارداد مبادله اسرا است و در صورت امضای چنین توافقی، ضمانت‌های لازم را اخذ خواهیم کرد تا دیگر رژیم اشغالگر به فکر بازداشت مجددا آزاد شدگان نباشد.

ـ خطر معامله قرن نه فقط فلسطین، بلکه کل کشورهای عربی را هم دربرمی‌گیرد. این طرح دو هدف را دنبال می‌کند: نابودی مسأله فلسطین و سلطه بر کشورهای عربی.

ـ  جنبش حماس، جنبش ملی فلسطین است و تنها در داخل مرزهای فلسطین فعالیت می‌کند و استراتژی آن مقابله با رژیم اشغالگر است.

ـ  جنبش حماس با هیچ سازمان و جنبشی خارج از فلسطین رابطه‌ای ندارد و با تمامی جریان‌های امت روابطی خوب و حسنه دارد.

ـ عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی نزد ملت‌های اسلامی و عربی جایی ندارد، شاید به ندرت بعضی طرف‌ها همسو با قطار عادی‌سازی روابط حرکت کنند، اما آن‌ها به هیچ وجه بیانگر موضع و دیدگاه ملت‌های عربی نیستند، زیرا ملت‌های عربی حامی قدس و فلسطین هستند.

ـ مخالف قاطع هرگونه دیدار مسئولان و مقامات عربی با مسئولان اسرائیلی هستیم.

ـ به برادرانمان در سودان می‌گوییم: کشورتان را به دروازه عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی تبدیل نکنید.

ـ ما خواستار روابط خوب و مستحکم با تمامی کشورهای اسلامی و عربی هستیم و روابط ما با جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین اساس است.

ـ کشورهای زیادی همچون ترکیه و قطر به ملت فلسطین کمک‌های مالی و امدادی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha