براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه اراک، تیم تحقیقاتی دانشگاه اراک، بررسی علل خرابی و ارائه نرم افزار جهت بهبود کیفی کنتورهای آب 125 هزار مشترک شهر اراک را بر عهده گرفت.
پروژه ای مشترک میان تیم تحقیقاتی دانشگاه اراک و شرکت آبفای استان مرکزی جهت بررسی علل خرابی و عیوب کنتورهای 125 هزار مشترک آب در شهر اراک تعریف شد.
تیم تحقیقاتی دانشگاه اراک متشکل از دکتر حامد صفی خانی، دکتر محمدرضا وصالی ناصح، دکتر محمدرضا حسینی نسب( اعضای هیات علمی گروه های مکانیک و مهندسی صنایع دانشگاه اراک) و مهندس سجاد نوروزی هستند.
همچنین مقرر شد علاوه بر بررسی علل خرابی، در نهایت یک نرم افزار هوشمند جهت معرفی کنتور بهینه در هریک از محله های شهر اراک که دارای بهترین دقت و کمترین هزینه باشد، تهیه شود که این مهم هم اکنون با پیشرفت 50 درصدی در حال انجام است.
نرم افزار یاد شده این امکان را به پرسنل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی می دهد که با در نظر گرفتن مولفه های هر محله مانند فشار، نوع کاربری مشترک و ... یک کنتور بهینه با بهترین کارایی را به متقاضی معرفی می کند که این اقدامات موجب کاهش مصرف آب و کاهش خرابی های کنتور خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات