در جلسه امروز شورای شهر تبریز، لایحه شهرداری با توجه به مصوبه و ابلاغ دولت مبنی بر افزایش نرخ کرایههای شهری پیرو افزایش نرخ بنزین به میزان ۱۱ درصد و همچنین درخواست شهرداری برای افزایش کرایه سالجاری، در مجموع افزایش کرایه تاکسیها مطابق لیست تسلیمی سازمان تاکسیرانی با لحاظ افزایش نرخ سوخت و مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر کاهش سرنشین تاکسیها (مصوبه جلسه ۷۶ کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک) بررسی شد.
عبداله تقی پور-رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تبریز در این جلسه گفت: با لحاظ بررسیهای کارشناسانه، حداکثر افزایش ۳۱ درصد است.
وی افزود: امروز قیمت واحدی بین رانندگان و مسافران وجود دارد، اگر قیمت دیگری تعیین شود، در حقیقت کم اهمیت جلوه دادن مصوبه شورا است.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز نیز در ادامه گفت: دولت به اکثر شهرها اجازه افزایش ۱۱ درصدی را داده است.
محمد حسین اکبرنژاد اضافه کرد: در خصوص سرشکنی مسافران به سه نفر هنوز در برخی شهرها تصویب نشده است و واقعیت مطلب این است که رانندگان تاکسی مشکلات زیادی دارند.
وی گفت: اما این افزایش ۳۱ درصدی در بعضی مسیرها کرایه را افزایش داده و به شهروندان فشار میآورد.
محمد باقر بهشتی، عضو شورای شهر تبریز هم گفت: پیشنهاد من این است که نرخها برای تمام مسیر یکی شود و این طور نباشد که در وسط مسیر که پیاده شدیم، راننده نیز خالی حرکت کرده و کرایه تا وسط مسیر داده شود.
وی با بیان اینکه از ارائه نرخهای رند توسط کمیسیون تشکر میکنم، گفت: از مسافر برای مسیر هزینه دریافت کنیم و اگر ستاد کرونا تصویب میکند، سه نفر از تاکسی استفاده کنند آن سه نفر هزینه نفر چهارم را پرداخت کنند.
غلامحسین مسعودی ریحان، عضو شورای شهر تبریز نیز اظهار کرد: امسال برای قطار شهری هزار میلیارد تومان و برای اتوبوسرانی ۵۰۰ میلیارد بودجه در نظر گرفته شده، اما هیچ هزینه و بودجهای برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته نشده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تبریز، وی تاکید کرد: باید به رانندگان تاکسی کمک کرد و شهرداری نیز باید بودجهای همانند سایر وسائط حمل ونقل عمومی برای تاکسیها اختصاص دهد.
انتهای پیام
نظرات