«علی فاتحی نیا» اظهار کرد: نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع، حمل و نقل و عرضهی فراوردههای خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی به شمار میرود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارتها در سطح واحدهای تحت نظارت خود است ولی با این حال طی مناسبتهای ملی و مذهبی و فراخور افزایش عرضه و تقاضا در بازار، اعمال این نظارتها نیز افزایش مییابد که در همین راستا در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فراوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فراوری و عرضهی فراورده های خام دامی تشدید شده است.
وی در خصوص نحوهی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی ویژهی ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی استان در ماه مبارک رمضان در قالب 12 اکیپ ثابت و 13 اکیپ سیار بازرسی و نظارت، سازماندهی شده و در دو شیفت کاری صبح و عصر با حضور و گشتزنی منظم در سطح استان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش این اداره کل میکند و با بررسی شرایط تولید، فراوری و عرضهی فراورده های خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری میکنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فراوردههای خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی این مسئول از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فراوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بستهبندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول و کد بهداشتی بهرهبردای دامپزشکی است، توجه کنند و در صورت مشاهدهی هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن 1512 مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.
انتهای پیام
نظرات