• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۹:۴۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99021813290
  • خبرنگار : 50225

تست کرونای شهردار اهواز مثبت اعلام شد

تست کرونای شهردار اهواز مثبت اعلام شد

ایسنا/خوزستان مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اهواز از مثبت بودن تست کرونای شهردار اهواز خبر داد.

رضا علیجانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود یکی دو ساعت پیش تست کرونای موسی شاعری شهردار کلانشهر اهواز  مثبت اعلام شد. در حال حاضر وی در قرنطینه خانگی به سر می‌برد و دارو مصرف می‌کند.

وی گفت: هنوز وضعیت شهردار اهواز به حدی نرسیده است که نیاز به بستری داشته باشد و تقریبا حال عمومی وی خوب است.

علیجانی با بیان اینکه شاعری علائم سرفه و تب نداشته است، تصریح کرد: شهردار اهواز دردهای عضلانی داشت اما تصور نمی‌کرد به کرونا مبتلا شده باشد که با انجام تست، مشخص شد به کرونا مبتلا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha