علی زینی وند ۱۶ اردیبهشت ماه در ستاد هماهنگی بزرگداشت سوم خرداد با گرامیداشت سالروز حماسه سوم خرداد و یاد و خاطره شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای عملیات آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت: سرداران شهید و رزمندگان استان علاوه بر گروههای رزمی استان در قالب لشکرهای سایر استانها در دفاع مقدس جانفشانی کردند و شهدای بزرگی تقدیم میهن اسلامی نمودند؛ لذا این مناسبت ها بایستی بهانهای برای معرفی این چهرهها به ملت ایران باشد.
وی افزود: علاوه بر حضور رزمندگان استان در صحنه نبرد دوران دفاع مقدس، سیستان و بلوچستان، همچنان در حال جنگ و دفاع از مرزهای کشور است و روزانه در مقابل سوداگران مرگ، قاچاقچیان، تروریستها و خرده تروریستها، شهیدانی را تقدیم میهن اسلامی می کند.
وی گفت: تمامی دستگاههای اجرایی استان موظفند نسبت به فضا سازی محیط متناسب با این واقعه مهم اقدام کنند و امکانات موجود خود از جمله تلویزیون های شهری را جهت انجام تبلیغات محیطی در اختیار ستاد بزرگداشت حماسه سوم خرداد قرار دهند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان تصریح کرد: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا در خصوص برگزاری تجمعات بزرگداشت با محدودیتهایی مواجه ایم؛ بنابراین شورای اطلاعرسانی استان، صدا و سیما، رسانه ها و گروه های تولید محتوا با توجه به اقبال عموم مردم به فضای مجازی، عمده تمرکزشان بر روی تولید محتوا برای رسانه ها و به ویژه فضای مجازی خواهد بود.
دبیر ستاد هماهنگی بزرگداشت سوم خرداد نیز در این جلسه گفت: سیستان و بلوچستان با تقدیم ۲۹ شهید معظم و ۲۸ جانباز سرافراز در عملیات بیت المقدس نقش آفرینی کرده است.
سردار کوهکن در ادامه با بیان اینکه رزمندگان استان عمدتاً در سه قالب در این عملیات حضور داشتند، خاطرنشان کرد: دسته اول گروه نظامی لشکر ۸۸ که در قالب یک گروه رزمی و یک گردان توپخانه مستقیماً در این عملیات شرکت داشتند، دسته دوم در قالب لشکرهای سایر استان های کشور و دسته سوم نیز یگان تکاوران نیروی دریایی بودند که از مرکز کشور به مناطق عملیاتی اعزام می شدند و در مجموع شهدای گرانقدری را در این عملیات فتح آفرین تقدیم انقلاب اسلامی نمودند.
انتهای پیام
نظرات