• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99021611413
  • خبرنگار : 50286

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت:

خطر ابتلا به کرونا در دل رفتارهای مردم است

خطر ابتلا به کرونا در دل رفتارهای مردم است

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: اگر فاصله گذاری اجتماعی هوشیارانه رعایت نشود وارد موج دوم و یا حتی سوم کرونا خواهیم شد.

دکتر "اصغرمکارم" در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه بیم آن می رود، جنوب استان کرمان هم با موج دوم و سوم کرونا روبرو شود، افزود: باید فاصله گذاری اجتماعی هوشیارانه اجرا گردد تا وارد موج دوم و سوم کرونا نشویم.

وی با بیان آخرین وضعیت کووید ۱۹ در جنوب کرمان اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارهای آزمایشگاهی مجموع بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ۷ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به ۴۷ نفر افزایش یافته است و تعداد جانباختگان این بیماری نیز تاکنون ۳ مورد است.

مکارم نسبت به آغاز شیوع موج بعدی بیماری کرونا در جنوب استان کرمان هشدار داد و تصریح کرد: احتمال دارد ویروس کووید ۱۹ دوباره اوج بگیرد و شاهد بروز موج دوم این بیماری در روزهای آینده  باشیم.

دکتر مکارم با بیان اینکه سوالاتی در اذهان عمومی هست که رفتار ویروس چگونه خواهد بود؟ ویروس ضعیف یا قوی‌تر می‌شود؟ نسبت به گرما حساس است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: همه این سوالات جزو ابهاماتی است که در ذهن دانشمندان ویروس شناسی دنیا نیز مطرح است. هنوز این ویروس شناخته نشده اما مهم این است که باید توجه کنیم رفت و آمدها تا چه حد افزایش پیدا می کند و وجود خطر ابتلا به بیماری کرونا در دل رفتارهای مردم همراه با فعالیت های روزانه آنها خواهد بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با تشریح مولفه های موثر بر وضعیت قرمز منطقه گفت: خطر کرونا همچنان در جامعه وجود دارد و تا زمانی که ویروس وجود دارد و افراد ناقل در بین مردم تردد داشته باشند، به معنای وضعیت قرمز خواهد بود.

وی از نحوه تردد های غیرضرور در سطح شهرها انتقاد کرد و افزود: عده ای با تردد غیرضرور در شهر رفتارهای بهداشتی را نادیده می گیرند. سازمان بهداشت جهانی اعمال محدودیت تردد و تماس افراد را ابزار کنترلی ویروس امری الزامی دانسته لذا باید مردم بیش از پیش در رعایت نکات بهداشتی همکاری داشته باشند.

مکارم عبور از موج بعدی کووید ۱۹ را مستلزم توجه به هشدارهای وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی دانست و خاطر نشان کرد: اگر افراد فاصله یک و نیم تا ۲ متر و بهداشت دست و صورت را رعایت کنند و از سوی دیگر افراد آلوده در جامعه کمتر حضور داشته باشند یا اصلا از منزل خارج نشوند و همچنین بتوان افراد ناقل بیماری را به موقع شناسایی و ایزوله کرد قطعاا وارد مرحله فاجعه نخواهیم شد که همه این موارد نیز به رفتار مردم بستگی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha