• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۶:۰۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99021309327
  • خبرنگار : 90047

تمرینات سنگین قایقران معلول در قرنطینه خانگی

تمرینات سنگین قایقران معلول در قرنطینه خانگی

عضو تیم ملی قایقرانی معلولان گفت: در قرنطینه خانگی با دستگاه شبیه‌ساز قایقرانی که فدراسیون قایقرانی در اختیار ما گذاشته است نه تنها رکوردم افت پیدا نکرده بلکه آماده شرکت در مسابقات هستم.

اسلام جاهد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ۲۵ اسفند تا امروز که اردوهای تیم ملی قایقرانی معلولان به دلیل شیوع ویروس کرونا با تعطیلی مواجه شده است تمرینات خود را به طور مرتب در منزل پیگیری می‌کنم و با دستگاه شبیه‌ساز قایقرانی که فدراسیون قایقرانی در اختیار ما گذاشته است علاوه بر اصلاح تکنیک سعی می‌کنم توان و قدرت بدنی خود را نیز افزایش دهم.

وی گفت: این دستگاه ۹ لِوِل دارد که لول آخر آن برای تمرینات استقامتی و قدرت بدنی است. در این سطح پارو زدن به سختی انجام می‌شود و من سعی می‌کنم توان عضلات و قدرت بدنی خود را افزایش دهم و تمرینات سنگینی را انجام دهم.

وی گفت: علاوه بر استفاده از این دستگاه یکسری حرکات اصلاحی و تمرینات حرفه‌ای نیز که مربی تیم ملی هر روز به صورت مجازی در اختیار ما قرار می‌دهد، انجام می‌دهم تا افتی در رکوردم ایجاد نشود. تا امروز تمرینات خوبی را با این دستگاه شبیه‌ساز قایقرانی داشتم و قرنطینه خانگی نه تنها باعث افت رکوردم نشده است بلکه شرایطم به گونه‌ای است که آماده شرکت در مسابقات هستم.

عضو تیم ملی قایقرانی معلولان اضافه کرد: من سعی کرده‌ام ۹۰ درصد از آمادگی خود را در قرنطینه خانگی با این دستگاه حفظ کنم و به هیچ عنوان از زمانی که اردوها تعطیل شده تمریناتم متوقف نشده است. دستگاه شبیه‌ساز قایقرانی بهترین سیستم برای پارو زدن است که معمولان ورزشکاران حرفه‌ای در فصل زمستان که امکان تمرین در آب را ندارند از این سیستم در منزل استفاده می‌کنند تا قدرت بدنی خود را افزایش دهند.

جاهد تصریح کرد:‌ من هر روز دو نوبت صبح و دو نوبت عصر به تمرینات بدنسازی و حرفه‌ای زیر نظر مربی خود می‌پردازم و حتی به صورت مجازی مربی‌ام تمرینات من را تحت نظر می‌گیرد و اگر مشکلی در تکنیک داشته باشم از طریق شبکه مجازی آن را مرتفع می‌کند. در حقیقت سعی می‌کنم به صورت حرفه‌ای تمرین کنم تا پس از اینکه اردوها برگزار شد بتوانم خود را برای حضور در تمرینات آبی آماده کنم.

وی خاطر نشان کرد: دستگاه شبیه‌ساز قایقرانی بهترین جایگزین برای تمرینات آبی است و با وجود اینکه مدت دو ماه است ما تمرینات آبی نداشتیم اما از طریق این دستگاه می‌توانیم خود را برای تمرینات آبی آماده کنیم و توان عضلات خود را بهبود ببخشیم.

جاهد در خصوص زمان برگزاری اردوها گفت: هنوز هیچ چیزی مشخص نیست اما آن چیزی که من شنیدم این طور عنوان می‌شود که احتمالا از اوایل خرداد اردوها آغاز شود. البته این بستگی به نظر ستاد مقابله با کرونای وزارت ورزش و جوانان دارد که اجازه برپایی اردوها را بدهد یا خیر.

وی در پایان افزود: هدفم بر این است که تمام تمرکز خود را در پاراکانو مسافت ۲۰۰ متر معطوف کنم و در این ماده خود را برای مسابقات کسب سهمیه آماده کنم. البته تنها کسب سهمیه برای من حائز اهمیت نیست و تلاشم قرار گرفتن روی سکوی پارالمپیک است. امیدوارم زودتر این شرایط به پایان برسد و من بتوانم به اهدافی که دارم دست یابم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha