محمود جاوید ۱۱ اردیبهشتماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۴۷۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، اظهار کرد: ۱۴۹ تخت در سطح یک، ۲ پلیکلینیک تخصصی در شهرکرد و بروجن، ۲ درمانگاه تخصصی در لردگان و شهرکرد و یک درمانگاه عمومی در شهر فارسان به بیمه شدگان تأمین اجتماعی خدمات درمانی ارائه میکنند.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: ۷۶۹ کادر درمان در بخش تأمین اجتماعی به بیماران خدماترسانی میکند که از این تعداد ۱۳۱ نفر پزشک با تخصصهای مختلف هستند.
وی در ادامه با اشاره به افزایش ۱۰ هزار متر مربعی فضای فیزیکی درمانی در بخش تأمین اجتماعی در ۳ سال اخیر، توضیح داد: در این چند سال تجهیزات به روز و دیجیتال در مجموعههای درمانی تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری استقرار پیدا کرد، در حال حاضر بیمارستان امام علی و پلیکلینیک تخصصی بروجن به دستگاه عکسبرداری دیجیتال مجهز هستند که این دستگاه مزایای بسیاری برای بیماران و پزشکان دارد.
جاوید اضافه کرد: همچنین دستگاه ماموگرافی پیشرفته با قدرت تشخیصی بسیار بالا در تشخیص سلولهای سرطانی در بانوان برای تشخیص سرطان سینه در بیمارستان امام علی(ع) استقرار پیدا کرد و ۶ اتاق عمل در این بیمارستان بازسازی و به امکانات به روز تجهیز شدند.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: با راهاندازی سیستم ارسال نمونه آزمایش از مبدا به مرکز برای انجام آزمایش با مجهزترین تجهیزات حدود ۷۷ هزار تست هورمونی به همین شیوه انجام شد که در یک بازه زمانی ۶ ماهه حدود یکمیلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای بیماران صرفهجویی به همراه داشت.
وی از خریداری یک دستگاه اتوکلاو پلاسما برای بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر خبر داد و گفت: برای خرید این دستگاه حدود یک میلیارد تومان هزینه صرف شد، این دستگاه با حرارت و رطوبت پایین وسایل و تجهیزات را ضدعفونی و بیخطر کرده و آسیب به تجهیزات را به حداقل میرساند و حجم بالایی را پوشش میدهد.
جاوید با بیان اینکه تاکنون برای ۲۴ هزار بیمار مزمن تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی در چهارمحال و بختیاری پروند الکترونیک تشکیل شده است، یادآور شد: همچنین با برقراری سیستم ارجاع ۳۱ هزار بیمار برای دریافت خدمات در سطوح بالاتر به پزشک متخصص و فوق تخصص ارجاع داده شدهاند.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: حدود ۶۰۰ هزار نفر از خدمات الکترونیک در بحث نوبتدهی تلفنی، اینترنتی، کد USSD و اپلیکشن موبایل استفاده کردهاند، حدود ۲.۵ میلیون نفر نیز در بخش درمان مستقیم خدمات سرپایی دریافت و نزدیک به ۱۵ هزار نفر نیز در بیمارستانامام علی فرخشهر بستری شدهاند.
وی با اشاره به اینکه دفترچههای تأمین اجتماعی که حق بیمه بهمنماه خود را پرداخت کردهاند تا پایان اردیبهشت تمدید شده است، اضافه کرد: ما حدود ۴.۵ میلیون خدمت از مراکز خصوصی و دانشگاهی خرید خدمت داشتهایم.
جاوید ادامه داد: بایگانی حدود ۷۰ هزار پرونده درمانی که در طی ۲۰ سال گذشته تشکیل شده بود ساماندهی شد و پس از اسکن و خلاصهبرداری حدود ۵۰ هزار پرونده امحا شد.
مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری در خصوص وضعیت خدماترسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان تأمین اجتماعی فرخشهر، بیان کرد: از ابتدای شیوع این بیماری ۸۰۰ نفر با علائم مشکوک به کرونا به این مرکز مراجعه کردند که تعدادی از آنها به صورت سرپایی خدمات دریافت و حدود ۵۰ بیمار مشکوک و تست مثبت در این مرکز بستری و تحت مداوا قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: در ۲ ماه اخیر حدود ۷۲۰ میلیون تومان صرف خرید وسایل حفاظت فردی، ماسک، گان، دستکش، موادضدعفونی و ... شد، خوشبختانه کادر درمان هیچ کمبودی از نظر اقلام حفاظت فردی نداشتد و هیچ کدام از پرسنل ما به علت رعایت پروتکلهای بهداشتی به کرونا ویروس مبتلا نشدند.
جاوید در پایان گفت: از دوم اردیبهشتماه بخش کرونای بیمارستان امام علی فرخشهر تعطیل شد و بیماران مشکوک به بیمارستان هاجر اعزام میشوند، در ایام شیوع کرونا با کاهش ۵۰ درصدی مراجعات به بیمارستان و مراکز درمانی تامین اجتماعی مواجه بودیم.
انتهای پیام
نظرات