• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99021107869
  • منبع : سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی

در ماه رمضان صورت می‌گیرد

نظارت 122 اکیپ بر مراکز فرآورده‌های خام دامی آذربایجان شرقی

نظارت 122 اکیپ بر مراکز فرآورده‌های خام دامی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی از نظارت 122 اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

امیرحسین بهداد در این خصوص اظهار کرد: به منظور تامین فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل 44 اکیپ ثابت و 78 اکیپ سیار با حضور 244 کارشناس نظارتی و بازرسی بر واحدهای تولیدی و عرضه فرآورده‌های خام دامی سطح استان نظارت می‌کند.

وی افزود: این واحدها شامل کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های قطعه بندی و بسته بندی، رستوران‌های شهری و بین شهری، قصابی‌ها، مرغ و ماهی فروشی‌ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی‌ها، مراکز جمع آوری شیر، رستوران‌ها، کبابی ها و ... است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی در پایان از شهروندان خواست مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضای مندرج در لیبل متصل به لاشه توجه کنند؛ همچنین در مورد گوشت مرغ نیز به تاریخ تولید، انقضای و دمای نگهداری فرآورده را مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha