• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۲۱:۲۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99021007747
  • خبرنگار : 50147

مدیرکل بیمه سلامت بوشهر:

کرونا نشان داد پیشگیری چقدر می‌تواند کم هزینه‌تر از درمان باشد

کرونا نشان داد پیشگیری چقدر می‌تواند کم هزینه‌تر از درمان باشد

ایسنا/بوشهر مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: ویروس کرونا به ما نشان داد که پیشگیری چقدر می‌تواند آسان تر و کم هزینه تر باشد. قطعا اگر به جای آموزش و پیشگیری بیشتر به دنبال تامین تجهیزات و افزایش تخت های بیمارستانی بودیم امروز شاهد شرایط بدتری بودیم.

پرویز رمضانی روز چهارشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت استان بوشهر عنوان کرد: اگر چه یک سری از مشکلات و نارسایی ها باعث شد نتوانیم تصمیمات بهتری گرفته شود اما خوشبختانه امروز در کشور وضعیت پایدار و نسبتاً خوبی داریم.

وی ادامه داد: با توجه به آغاز شیوع کرونا از اسفند ۹۸ تصمیمات مهمی از جمله تمدید خودکار دفترچه ها تا پایان خردادماه با هماهنگی سازمان در سطح استان اخذ شد که مهمترین گام در جهت کاهش تردد و مراجعات بیمه شدگان بوده است.

این مسئول با اشاره به تمهیدات ویژه برای رفاه بیماران در دوران کرونا توضیح داد: قرارداد حدودا ۵۰۰ موسسه تشخیصی درمانی استان بدون نیاز به مراجعه تا پایان خردادماه ۹۹ تمدید شده است تا وقفه ای در روند درمان مردم ایجاد نشود. در کنار آن هزینه غربالگری کادر درمان که هزینه نسبتا بالایی است را پوشش داده ایم.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با تاکید بر اینکه رسالت اصلی ما تامین منابع حوزه سلامت است؛ افزود: در همین راستا و از ابتدای اسفندماه تاکنون بیش از یک میلیارد تومان به مراکز تشخیص بیماری در استان بوشهر پرداخت‌ شده تا کار غربالگری بیماران با مشکلی روبرو نشود.

رمضانی با اشاره به اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک از سال گذشته در شهرستان‌های دیلم، دشتی و گناوه اظهار کرد: برنامه این بود که به تدریج و در سال ۹۹ این طرح در سایر شهرستان ها نیز اجرا شود اما شرایط شیوع کرونا اهمیت ارائه خدمات الکترونیکی را برای مردم مشخص کرد و خوشبختانه تقاضاهای زیادی از سوی موسسات درمانی داشتیم. 

وی با بیان اینکه از ۱۵ فروردین ماه سال جاری برنامه نسخه نویسی الکترونیک آغاز گردید، توضیح داد: دفترچه های بیمه می توانند منشا آلودگی باشند لذا دیگر سند کاغذی از پزشکان پذیرفته نمی شود و صرفاً موارد ثبت الکترونیک در سامانه، مبنای پرداخت قرار می گیرد؛ به این شکل که دیگر از پزشکان نسخه های کاغذی تحویل گرفته نشود بلکه ثبت در سامانه ویزیت بیمار محسوب شود.

مدیرکل بیمه سلامت بوشهر خاطرنشان کرد: از ابتدای خردادماه نسخه‌نویسی الکترونیکی توسط پزشک برای بیماران الزامی و تمامی نسخه‌های کاغذی باطل می‌شود.

پرویز رمضانی از پیوستن ۷۰ درصد پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی خبر داد و گفت: در حال حاضر اکثر پزشکان استان بوشهر نسخه‌نویسی الکترونیکی انجام می دهند به گونه‌ای که طی ۱۰ روز اخیر ۳۳۲۲ نسخه به شکل الکترونیکی ثبت شده است.

این مسئول تصریح کرد: با اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک دیگر نیازی به جدا کردن نسخه از دفترچه توسط پزشک نیست و با تجویز نسخه الکترونیکی، بیمه‌شده می تواند در داروخانه و مراکز پاراکلینیک نیز با ارائه کد ملّی و شناسه رهگیری نسخه، بدون نیاز به دفترچه خدمت دریافت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۰ ۲۳:۱۳

آیا نگهداشتن استفاده از دفترچه به عنوان«روش زاپاس» در زمان مشکلات رایانه‌ای نیاز نیست؟