به گزارش ایسنا، وحید سرلک با بیان اینکه پارکومترها به صورت مرحلهای از سطح شهر جمع آوری میشوند، توضیح داد: بعد از برگزاری مزایده و واگذاری پارک حاشیهای هوشمند در هر منطقه، پارکومترهای موجود در آن منطقه جمع آوری میشوند. درحال حاضر تمامی پارکومترها از مناطق ۲، ۶ و ۷ جمع آوری شدهاند.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۲۰۰۰ دستگاه پارکومتر در سطح شهر تهران نصب شده بود، گفت: اجرای پارک حاشیهای هوشمند جایگزینی بر پارکومترهای منسوخ شده است. درحال حاضر پارک حاشیهای هوشمند در منطقه ۲ تهران اجرا شده و بازخوردهای خوبی هم از آن گرفته شده است.
معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ابلاغ قرارداد پارک حاشیهای هوشمند در آیندهای نزدیک به مناطق ۶، ۷، ۱۱ و ۱۲، بیان کرد: اقدامات ابتدایی طرح پارک حاشیهای هوشمند از جمله خط کشی، نصب تابلوها و ... درحال انجام است و از تیرماه سال جاری وارد فاز اجرایی خواهد شد.
براساس گزارش شهرنوشت، پارکومتر دستگاهی برای جمعآوری پول و پرداخت هزینه پارک خودرو در یک محل خاص برای مدت زمانی محدود است. قبل از سال ۱۳۷۳، حدود ۵۰۰ دستگاه پارکومتر مکانیکی قدیمی در سطح شهر نصب شده بود که تمامی آنها سکهای بودند. نخستین بار سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، به منظور تحقق بخشیدن به هدف مدیریت ترافیک ساکن، اقدام به خریداری تعدادی پارکومتر دیجیتال کرد. شهرداری تهران در سال ۱۳۷۳ اقدام به نصب و بهرهبرداری حدود ۷۵۰ دستگاه پارکومتر دیجیتالی کرده و در سال ۱۳۷۴، تعداد آن را به حدود ۴۸۰۰ دستگاه رساند. پارکومترهای هوشمند از سال ۱۳۸۵ در تهران نصب شدند اما آمادهسازی معابر (خطکشی، شمارهگذاری، نصب تابلوی انتظامی، نصب و راهاندازی دستگاهها) از آذرماه سال ۱۳۹۰ آغاز شد.
انتهای پیام
نظرات