• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۱:۲۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99020503152
  • خبرنگار : 50311

در آستانه ماه مبارک رمضان:

دیدار استاندار کهگیلویه و بویراحمد با خانواده هایی که نیاز به حمایت دارند

دیدار استاندار کهگیلویه و بویراحمد با خانواده هایی که نیاز به حمایت دارند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز و در آستانه ماه مبارک رمضان به همراه سردار انصاری فرمانده انتظامی استان، جمیاری مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان و جمعی از مدیران کل با تعدادی از خانواده هایی که درمعرض آسیب های اجتماعی قرار گرفته اند دیدار کردند.

"حسین کلانتری" با اشاره به آغاز ماه مبارک رمضان، گفت: در این ماه درهای رحمت و مغفرت بر روی همگان باز است و باید تلاش کنیم بالاترین بهره را از بهترین ماه خدا ببریم.
وی توجه به طبقات اجتماعی و اقتصادی که نیازمند به حمایت و توجه بیشتری دارند را از بهترین اعمال در این ماه برشمرد و افزود: باید تلاش کنیم سفره ای در این ماه خالی نباشد و در حد وسع و توان کمک های مومنانه و خیرخواهانه به دست نیازمندان برسد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به سخنان و رهنمودهای بسیار ارزشمند و راهگشای رهبر فرزانه انقلاب در خصوص کمک های مومنانه اشاره و تصریح کرد: این پویش و حرکت عظیم دینی و اسلامی در دنیا بی نظیر است و باید از همه ظرفیت ها و توان استان برای کمک به محرومین در همه مناطق شهری و روستایی استفاده شود.


کلانتری از تلاش های نماینده محترم ولی فقیه در استان، برادران سپاه و بسیج، خیرین استان و نهادهای حمایتی همانند کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر در انجام عمل مومنانه کمک‌رسانی به خانواده‌هایی که نیازمند حمایت بیشتری هستند قدرداتی کرد و ادامه داد: رسیدگی و یاری رساندن به خانواده‌های که به حمایت بیشتری احتیاج دارند یکی از پیام های مهم ماه مبارک رمضان است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، وی در این دیدار دستور ساخت و تهیه یک باب مسکن برای خانواده نیازمندی که به همراه مادر و دو فرزند دخترش زندگی می کند را صادر و تاکید کرد: تلاش می کنیم این منزل تا پایان امسال به این خانواده تحویل داده شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha