• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99020402978
  • خبرنگار : 50287

مدیرعامل شرکت گل گهر:

بیمارستان گل گهر ۱۶۰۰ شغل ایجاد می کند

بیمارستان گل گهر ۱۶۰۰ شغل ایجاد می کند

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر گفت: با اجرا و بهره‌برداری بیمارستان تخصصی فاطمه زهرا(س) گل گهر، بیش از ۶۰۰ فرصت شغلی مستقیم و یکهزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد خواهد شد و میزان پیشرفت این پروژه در حال حاضر ۵۷ درصد است.

"جمشید ملارحمن" به مناسبت هفته ملی سلامت در گفت و گو با ایسنا، افزود: بیمارستان تخصصی گل‌گهر در ۶ طبقه و با بخش های درمانی و کلینیکی، بخش های ویژه، بخش های تشخیصی و پاراکلینیکی در حال احداث است که بخش های تصویربرداری در زیرزمین، درمانگاه‌ها و اورژانس در طبقه همکف، اتاق های جراحی قلب، آنژیو و جراحی عمومی و مراقبت های ویژه (ICU و CCU) در طبقه اول و اتاق های بستری در طبقات دوم و سوم قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شرکت گل‌گهر در راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی خود و با اهدافی از قبیل ارتقا و احساس مسئولیت در قبال سطح سلامت و درمان شهروندان، ارتقا سطح کیفیت خدمات در بخش درمان، رفع نیازها و کمبودهای درمانی شهرستان اقدام به احداث این بیمارستان کرده و بر اساس مطالعه و نیازسنجی انجام شده و با همکاری و مشورت متخصصان و مدیران بخش درمانی پیش رفته است، ادامه داد: اتاق های عمل مدولار(ترکیب شیشه و استیل)، نمای خشک، طراحی داخلی زیبا، فضاهای متنوع، ۱۲۸ تخت بستری به همراه  ۹۰ تخت پشتیبانی و ریکاوری از ویژگی های قابل توجه این پروژه است.

ملارحمن اظهار کرد: در این پروژه بزرگ درمانی از پزشکان متخصص شهرستان و استان بهره برده خواهد شد و تخصص هایی که در استان نباشد از سراسر ایران تامین می شود و بدون شک همانطور که در بحث کیفیت ساخت تلاش می شود در خصوص تامین نیروی انسانی مجرب و امکانات روز بیمارستانی نیز اعم از نرم افزار و سخت افزار بالاترین کیفیت مدنظر خواهد بود تا بر این اساس بیمارستانی درخور و شان مردم شهرستان و استان احداث شود.

مدیر عامل شرکت گل گهر در تشریح اقدامات اولیه و تکمیلی احداث بیمارستان افزود: شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در آذرماه سال ۹۵ زمینی به مساحت ۱۵ هزارمترمربع در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان خریداری کرد اما در بهمن ماه ۹۸ به این نتیجه رسیدیم که ۲۵ هزار مترمربع زمین دیگر هم در مجاورت پروژه و با نگاه توسعه مدارانه خریداری شود که در مجموع بیش از ۴ هکتار زمین در اختیار این پروژه قرار گرفته است و در همان سال ۹۸ و با بررسی و بازبینی نقشه ها به خصوص ارتقا و افزایش سطح موتورخانه و اتاق های جراحی، زیربنای پروژه به حدود ۱۸ هزار مترمربع ساختمان اصلی و بیش از ۲۰۰۰ مترمربع ساختمان های جانبی افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: از مردادماه سال ۹۸ تصمیم گرفتیم هیات امنایی با هدف سیاست گذاری و نگاه کاملا تخصصی به این پروژه تشکیل شود که اعضای آن شامل فوق تخصص قلب و عروق (رییس بیمارستان قلب جماران تهران و استاد دانشگاه)، فوق تخصص ارولوژی (مشاور سابق وزیر بهداشت و استاد دانشگاه)، معاونت پشتیبانی مجتمع گل گهر، مدیریت حسابرسی و مدیریت پروژه بیمارستان تخصصی گل گهر می باشند.

ملارحمن به مسایلی از قبیل تغییرات لازم تخصصی در ساختمان، تغییرات شدید قیمتی و مشکلات تحریم ها اشاره کرد و گفت: با وجود موانع مربوطه اما بر سرعت بخشی انجام پروژه و همچنین حمایت های مالی در این زمینه تاکید کرده ایم.

وی میزان پیشرفت این پروژه را ۵۷ درصد عنوان کرد و گفت: قرارداد مشاور تجهیزات پزشکی پروژه بیمارستان در بهمن ماه سال ۹۸ ابلاغ شد و در حال حاضر لیست تجهیزات آماده شده و وارد فاز خرید و عقد قراردادها شده ایم.

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی گل گهر در پایان اظهار کرد: در چشم انداز این پروژه بزرگ، ایجاد و تاسیس شهرک سلامت مدنظر است. احداث هتل همراه بیمار، پارکینگ طبقاتی، رستوران، سالن کنفرانس، درمانگاه های تخصصی، استراحتگاه برای پزشکان پروازی و بخش های ناباروری (آی وی اف) از آن جمله اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha