دکتر "محمدجواد فدایی" پیش از ظهر امروز در دومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: باید در این جلسه وظایف دستگاه های مربوطه کاملا مشخص شود تا بدانیم هر کدام از اقلام اساسی مورد نیاز در ماه رمضان توسط چه ارگان و یا نهادی تامین خواهد شد به طور مثال باید مسئول توزیع خرما در ماه مبارک رمضان یا شرکت تعاون روستایی باشد یا انجمن خرما.
وی با اشاره به مشکلات پیاز، عنوان کرد: طبق مصوبه دولت، پیاز تعرفه صادراتی ندارد و شرکت تعاونی روستایی موظف به خرید پیاز از کشاورزان است همچنین تمامی فرمانداران موظف هستند در راهاندازی مرکز مستقیم عرضه کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی همکاری کنند و این مصوبه تا پایان ماه مبارک اعتبار دارد و با این کار قیمت برای مصرفکننده کمتر و سود بیشتری نصیب کشاورزان خواهد شد.
استاندار کرمان در واکنش به عملکرد شرکت تعاون روستایی در جنوب استان، اظهار کرد: وقتی شرکت تعاونی روستایی درست کار نمیکند، درب آن را ببندید، دولت قصد دخالت در امور بخش خصوصی را ندارد اما وقتی که مشکل ایجاد میکنید، مجبور میشویم که ورود پیدا کنیم.
به گزارش ایسنا، "مهدی حسینینژاد" رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با اشاره به عملکرد استان در خصوص تامین و توزیع میوه شب عید گفت: توزیع میوه شب عید از ۲۵ اسفندماه آغاز و در ۱۹ فرودینماه سال جاری به پایان رسید گفتنی است که توزیع میوه شب عید امسال در کل کشور با توجه به شرایط کرونایی، بسیار سخت بود.
وی با بیان این مطلب که قیمت تمام شده سیب درختی در شمال استان حدود ۵۸۰۶ تومان و پرتقال حدود ۵۸۰۰ پرتقال بود، اظهار کرد: جمع کل میوه خریداری شده برای شمال استان یک میلیون و ۶۹۲ هزار تن بود که از این مقدار ۳.۴ درصد معادل ۱۳۵ میلیون تومان آفت و ضایعات در سیب درختی و ۲.۹ درصد معادل ۲۰۷ میلیون تومان آفت و ضایعات در پرتقال را داشتیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با تاکید برآنکه یارانه میوه شب عید شمال استان کرمان حدود یک میلیارد و ۵۰۳ میلیون تومان بود، تصریح کرد: استان کرمان در بحث توزیع میوه شب عید جزء استانهای برتر کشور بوده و همچنین آفت میوه استان کرمان حدود یک درصد کمتر از متوسط کشوری بوده است.
انتهای پیام
نظرات