قنبرعلی خوش آیینه در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: 256 مدرسه از تعداد مدارس مذکور، مربوط به مناطق عشایری با میانگین پنج دانش آموز بوده و 10 مدرسه در روستاهای دور افتاده وجود دارد که فقط یک نفره است و همچنین 45 مدرسه با کمتر از پنج دانش آموز اداره می شود.
وی با اشاره به وجود 250 مدرسه متوسطه اول با کمتر از 30 دانش آموز، افزود: پراکندگی روستاها و ضریب محرومیت در خراسان شمالی سبب شده تا نیرو بری در استان افزایش یابد.
خوش آیینه ادامه داد: متناسب با افزایش نیروبری، هزینه ها نیز افزایش خواهد یافت اما همچنان مدیریت می شود تا در راستای انسداد مبادی بیسوادی همه اقدامات لازم برای برپایی آموزش در دورترین نقاط استان نیز لحاظ شود.
وی عنوان کرد: 48 درصد دانش آموزان خراسان شمالی در روستاها و مابقی در شهرها مشغول به تحصیل هستند و این استان در پراکندگی روستایی، رتبه سوم کشور را دارد در این راستا توسعه سنواتی، بومی سازی و فرآیند جذب کلاس ها و به کارگیری نیروها در خراسان شمالی متفاوت است.
خوش آیینه با بیان اینکه کمبود نیرو هر سال در استان وجود دارد، گفت: اما با مدیریت بسیار تلاش می کنیم تا در مهرماه سال جاری هیچ کلاس درسی بدون معلم وجود نداشته باشد و با استفاده از ظرفیت نیروهای حق التدریسی، سرباز معلم و بسته حمایتی کمبودها را جبران کنیم.
خوش آیینه با بیان اینکه 14 هزار معلم در استان فعالیت می کنند، یادآور شد: این تعداد معلم در هشت هزار و 400 کلاس درس و دو هزار و 400 مدرسه ساماندهی شده و به 186 هزار دانش آموز آموزش می دهند.
انتهای پیام
نظرات