دکتر"سعید برخوردی" در گفتوگو با ایسنا از آمادگی برای مبارزه با هجوم ملخ صحرایی به این منطقه خبر داد و گفت: پیش قراول ملخ صحرایی وارد منطقه شده است و دهستان مارز و شهرستان قلعه گنج تحت تأثیر قرار گرفته اند.
وی کمبود وسایل نقلیه را در مبارزه با آفت ملخ جدی عنوان کرد و گفت: اگر چه همه تمهیدات در این زمینه در نظر گرفته شده است اما در بحث وسایل نقلیه کمبود داریم
برخوری اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان فائو و سازمان حفظ نباتات در این مرحله برای جلوگیری از ورود ملخ ها به مزارع بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از مراتع باید سمپاشی بشوند.
وی عملکرد سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان را در مبارزه با افت ملخ صحرایی در سال گذشته موفق اعلام کرد و گفت: به دلیل اینکه سال گذشته در جنوب کرمان هیچ گونه خسارتی نداشتیم به عنوان موفق ترین استان در سطح کشور مورد تقدیر نیز قرار گرفته ایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان افزود: سال گذشته ۱۵۰ هزار هکتار از مراتع به منظور مبارزه با آفت ملخ سمپاشی شدند که همین امر سبب شد وسایل نقلیه ما آسیب ببینند به همین جهت برای مبارزه امسال با هجوم ملخهایی صحرایی به وسایل نقلیه نیاز داریم.
برخوری میزان مطالبات مبارزه با ملخ صحرایی را ۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: هزینه های سال گذشته را از محل اعتبارات داخلی تامین کردیم که هنوز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال باقی مانده است
انتهای پیام
نظرات