• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99020201465
  • منبع : دفتر امور زنان

تشکیل اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی معاونت امور زنان در سال ۹۹

تشکیل اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی معاونت امور زنان در سال ۹۹

اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی معاونت در سال ۹۹ با هدف تنظیم و مدیریت گردش عملیات، تعیین اولویت‌ها و استراتژی‌های برنامه‌ای، ارزیابی، رصد و پایش فعالیت‌ها در هر یک از بخش‌ها، شفاف‌سازی بودجه و گزارش مالی با حضور معاونان و مدیران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، شورای برنامه‌ریزی معاونت یکی از شوراهای محوریست که با هدف تنظیم و مدیریت گردش عملیات، تعیین اولویت‌ها و استراتژی‌های برنامه‌ای، ارزیابی، رصد و پایش فعالیت‌های انجام شده و در دست اقدام و ... به صورت مستمر برگزار می‌شود.

اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی معاونت در سال ۹۹ با هدف تنظیم و مدیریت گردش عملیات، تعیین اولویت‌ها و استراتژی‌های برنامه‌ای، ارزیابی، رصد و پایش فعالیت‌ها در هر یک از بخش‌ها، شفاف‌سازی بودجه و گزارش مالی با حضور معاونان و مدیران برگزار شد.

در این جلسه کلیات فرآیند اجرایی‌سازی رصد و پایش تکالیف پیش‌بینی شده در قوانین برای معاونت مبتنی بر رصد و پایش شاخص‌های عدالت جنسیتی، مصوبات ستاد ملی زن و خانواده با تاکید بر ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه، رصد و پایش برنامه‌های مصوب مندرج در طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار موضوع ماده ۸۰ قانون برنامه ششم و رصد و پایش اسناد استانی ارتقا وضعیت زنان و خانواده را در این جلسه به تصویب رساند.

تنقیح قوانین و مقررات حوزه زنان با بهره‌گیری از ظرفیت شورای فقهی و حقوقی، مجلس شورای اسلامی، افراد صاحبنظر حقوقی، وزارت دادگستری، موضوع مقاومت برخی دفاتر ثبت اسناد رسمی در ثبت شروط ضمن عقد (حق طلاق  و اجرت المثل به زنان)، اجرای طرح آینده پژوهی در حوزه حقوقی با تمرکز بر دستورالعمل‌های تاثیرگذار بر جامعه زنان، بازنگری و تکمیل کتاب قوانین و مقررات زنان، اصلاح و بازنگری آیین‌نامه قانون کار از منظر عدالت جنسیتی، اتخاذ تدابیر لازم برای پرداخت مستمری پس از فوت شوهر در مواردچند همسری و تاکید برعدالت در پرداخت مستمری با توجه به سنوات زندگی مشترک از موضوعاتی بود که ضرورت انجام آن در حوزه حقوقی مورد تاکید قرار گرفت.

در این جلسه تمرکز بر موضوع تاب آوری اجتماعی، گفتگو خانواده و بین نسلی، ارتقاء مهارت های فردی، توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و افزایش مهارت های کارآفرینی برای فارغ التحصیلان زن جویای کار با توجه به شرایط کنونی جامعه به عنوان یک اولویت برنامه‌ای در همکاری‌های مشترک با دستگاه‌های اجرایی به تصویب رسید. 

همچنین مقرر شد ارزیابی و اثرسنجی دو طرح ملی تاب آوری اجتماعی و گفتگوی خانواده در دستور کار معاونت قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، گفتنی است شورای برنامه ریزی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده یکی از شوراهای محوریست که با هدف تنظیم و مدیریت گردش عملیات، تعیین اولویت‌ها و استراتژی‌های برنامه‌ای، ارزیابی، رصد و پایش فعالیت‌های انجام شده و در دست اقدام هر یک از بخش‌ها، شفاف‌سازی بودجه و گزارش مالی به صورت مستمر برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha