“محمد رستمی” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: طی سال ۹۸، ۱۳۹۱ عملیات انجام داده ایم که بیشترین عملیات ها در تیرماه با ۱۸۳ مورد بوده است.
وی تصریح کرد: از مجموع عملیات های انجام گرفته محبوس شدن در اماکن با ۱۹۶ مورد، محبوس شدن در آسانسور با ۱۵۴ مورد، شرکت در مانور و پوشش ایمنی با ۱۵۴ مورد و عملیات مربوط به حیات وحش با ۱۲۷ مورد از جمله بیشترین تعداد عملیات ها در سال ۹۸ بوده اند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یاسوج اظهار کرد: همچنین در سال ۹۸ عملیات در کوهستان با ۳ مورد، آواربرداری و امدادنجات با ۴ مورد و نشت گاز با ۴ مورد کمترین عملیات های ما بوده اند.
کمتر از ۱۰ درصد تماسهای آتش نشانی یاسوج به عملیات منتهی می شود
رستمی بیان کرد: روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ تماس تلفنی با آتش نشانی یاسوج داریم که کمتر از ۱۰ درصد این تماس ها به عملیات منتهی می شود و ۹۰ درصد این تماس ها اشتباه، مزاحم تلفنی و یا نیاز به راهنمایی هستند.
وی ادامه داد: بیشترین تعداد عملیات ها در فصل تابستان به دلیل گرم شدن هوا و آتش سوزی باغ ها و مزارع است.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یاسوج تاکید کرد: ما عملیات های خارج از محدوده شهر را هم پوشش می دهیم و حتی فرستادن آتش نشان تا شعاع ۵۰کیلومتری خارج از محدوده شهر را داشته ایم.
رستی خاطرنشان کرد: طی سال ۹۸ بیشتر حوادث اتفاق افتاده غیر عمدی بوده و تنها یک مورد آتش سوزی عمدی در فروردین ۹۹ داشته ایم، همچنین یک مورد فوتی در سال ۹۸ داشته ایم.
وی تصریح کرد: در سال ۹۸ برنامه استخدام آتش نشان داشتیم که هنوز در مرحله گزینش هستند و به ما جهت آموزش معرفی نشده اند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یاسوج اظهار کرد: یک نیروی متخصص ساخت و ساز ساختمانی در شهرداری انتخاب کرده ایم که کارشناس ایمنی برای ساختمان ها است و از صدور پروانه تا پایان کار بر ساختمان ها نظارت دارد و ساختمانهایی با بیشتر از دو طبقه حتما باید سیستم اعلام حریق نصب کنند و اگر این سیستم در ساختمانها نصب نشود ما اجازه گرفتن پایان کار به آنها نمی دهیم.
رستمی تاکید کرد: از زمان شیوع بیماری کرونا نیروهای آتش نشانی سطح شهر از جمله مکان های پرتردد مثل آرامستانها، بیمارستان شهید جلیل و ترمینال را معمولا در طول هفته یک تا دو بار ضدعفونی و گندزدایی می کنند.
وی ادامه داد: ما ایستگاه آتش نشانی را روزانه بعد از هر عملیات ضدعفونی می کنیم و همچنین ماسک، دستکش، الکل و ژل در ایستگاهها در اختیار نیروها قرار داده که استفاده کنند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی یاسوج خاطرنشان کرد: توصیه ما به مردم این است که در منازل یا خودروهای خود حداقل یک کپسول آتش نشانی داشته باشند که برای موارد ضروری تا زمان رسیدن نیروهای آتش نشانی، کار اطفاء حریق را انجام دهند که خسارت وارد شده کم تر باشد.
انتهای پیام
نظرات