به گزارش ایسنا، احسان فرشادی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه در این شرکت توانستیم نرمافزارهایی تخصصی در حوزههای مدیریت منابع سازمانی و شهر الکترونیک را طراحی و پیادهسازی کنیم، گفت: دادهها و اطلاعات مکانی، از مهمترین و زیرساختیترین نوع از دادهها، برای برنامهریزی کلان ملی و سازمانی است و کاربرد این نرمافزار موجب بینیازی سازمانها از سامانههای نرمافزاری خارجی غیرایمن میشود.
وی با بیان اینکه سـامانه جـامع نرمافـزاری مـدیریت اطلاعات مکانی این شرکت با نام GeoTajak با تکیه بر ابزارهای متن باز و آزاد توسعه داده شد، ادامه داد: این سامانه محصولی است که شرایط توسعه قابلیتهای کاربردی را دارد. از جمله ویژگیهای آن میتوان به عدم وابستگی کشور به سامانههای نرمافزاری یا سختافزاری مالکانه خارجی اشاره کرد.
فرشادی ادامه داد: این محصول با قابلیت اسـتفاده از تکنولوژیهـای نــوین در حـوزه نرمافزارهــایی چون GIS، از جمله WebGIS و MobileGIS و با توانمندی بالایی در پیاده سازی GIS به عنوان یک زیرساخت سازمانی طراحی و تولید شده است.
مجری طرح از کاربردی شدن این سامانه در شهرداری استانهای یـزد، تـبریز، اهـواز، کاشـان، کرمانشـاه و سـمنان خبر داد و یادآور شد: شــرکت آب و فاضــلاب اســتانهای همــدان، کرمــان، قم، ســمنان، کهگیلویه و بویراحمــد، زنجــان و فــارس هم مشتریان این سامانه ایرانی هستند.
وی ســامانه زیرســاخت حســاب آنلاین شهروندی شامل کیف پول شهروندی و ارائه خدمات شهروندی را از دیگر محصولات این شرکت دانشبنیان نام برد و گفت: همچنین سامانه مدیریت هوشمند آبیاری نیز به عنوان محصولی دیگر در حوزه شهر هوشمند وIOT در این دپارتمان طراحی و تولید شد و بــا مشــارکت یک شرکت دانشبنیان دیگر در حوزه الکترونیک، در سال ۱۳۹۸ بصورت عملیاتی نصب شد و به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام
نظرات