دکتر محمد جواد فدائی شامگاه چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه در دیدار معاون وزیر و رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با اشاره به اثرات کرونا بر اقتصاد کشور افزود: فشارهای زیادی برای تعطیلی معادن و صنایع استان در ایام شیوع کرونا در استان و کشور داشتیم اما با تأکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی اجازه ندادیم به تولید و اقتصاد استان خسارت زیادی وارد شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: برای تحقق این شعار نیازمند سرمایه گذاری و شروع پروژه های جدید در استان هستیم و امیدواریم با توجه به افزایش حجم تولید و فروش شرکت های مس و گل گهر در استان این مهم محقق شود.
استاندار کرمان با اشاره به لزوم صرف بخش هایی از درآمد معادن استان در بحث زیرساخت ها اظهار داشت: برای تابستان پیش رو بزرگترین دغدغه ما تأمین آب آشامیدنی مردم بویژه در شهر کرمان است و لازم است با کمک شرکت های بزرگ معدنی بتوانیم با خرید چاه های کشاورزی بخشی از این مشکل را مرتفع کنیم.
به گزارش ایسنا، معاون وزیر و رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران نیز در این دیدار با اشاره به استخراج حدود ۳۵ میلیون تن ماده معدنی در سال ۹۸ در سیرجان گفت: حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان درآمد گل گهر در سال ۹۸ بوده است که رشد ۳۷ درصدی نسبت به سال ۹۷ را داشتیم و ۴۸۰ میلیون دلار طرح در سال ۹۸ در منطقه سیرجان اجرا کردیم که رقم بزرگی است.
خداداد غریب پور با اشاره به رکوردهای تاریخی مس در سال ۹۸ تصریح کرد: حجم صادرات مس از ۴۸۰ میلیون دلار در سال ۹۷ به یک میلیارد دلار در سال ۹۸ و فروش آن به ۲۲ هزار و هفتصد میلیارد تومان رسید.
وی با اشاره به برنامه های پیش روی مس در سال ۹۹ در استان کرمان اظهار کرد: در سال ۹۹ حدود ۶۰۰ میلیارد تومان طرح برای افتتاح در مس داریم که افتتاح تغلیظ ایجو، مس و اسید خاتون آباد شهربابک بخشی از این پروژه هاست و قصد داریم حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان از درآمدهای استان را در خود استان سرمایه گذاری کنیم.
انتهای پیام
نظرات