دکتر مهدی مصری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود غربالگری وسیع و دقیق کل جمعیت تحت پوشش، با بررسیهای آماری و علم همهگیرشناسی، میتوان گفت که در ساوه بیش از هزار نفر بیمار داریم که هنوز شناسایی نشدهاند.
وی افزود: شیوع بیماری، مجموعه متناوبی از پیک و غیر پیک را شامل می شود یعنی ممکن است در زمانی آمار بیماری در پیک خود قرار گیرد و بعد مدتی ثابت شود و دوباره ممکن است پیکهای بعدی را تجربه کنیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: در حال حاضر به اندازه افرادی که مشکوک به کرونا بودند به همین اندازه هم در سطح شهر افرادی هستند که یا بی علامت یا کم علامت هستند و این وظیفه ماست که این افراد را شناسایی کنیم تا دیگران را آلوده نکنند و نگذاریم دوباره مراجعان به بیمارستانها زیاد و تمام اقداماتی که انجام دادهایم بی اثر شود.
وی با تاکید بر اینکه کرونا هنوز کنترل نشده است و کنترل آن رابطه مستقیم با بهداشت دارد، اظهار کرد: آمار کشوری نشان داد که بلافاصله بعد از پایان رعایت فاصله گذاری اجتماعی آثار ابتلای جدید را در شهر داشتیم و این امر نشان می دهد که بین رعایت بهداشت، فاصله گذاری اجتماعی و ترددها و کاهش ابتلای جدید رابطه مستقیم وجود دارد.
دکتر مصری افزود: بنابراین انتظار داریم که با همفکری هم بتوانیم این مرحله را ایمن عبور کنیم تا ببینیم رفتار ویروس چگونه میشود و بتوانیم سیاستگذاری دقیقی را براساس آن پیشبینی کنیم.
انتهای پیام
نظرات