• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99012615277
  • خبرنگار : 50191

مدیرکل بیمه سلامت سیستان وبلوچستان خبرداد

پرداخت بیش از۲۳۰۰ میلیارد ریال به موسسات درمانی در سیستان وبلوچستان

پرداخت بیش از۲۳۰۰ میلیارد ریال به موسسات درمانی در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل بیمه سلامت سیستان وبلوچستان گفت: از بهمن سال گذشته تا ۲۶ فروردین ماه بابت ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان بیمه سلامت ۲۳۷۹میلیارد ریال به دانشگاهای علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهردرپرداخت گردیده است.

دکتر عباسی در گفت وگو با ایسنا افزود: ۳۱۰ میلیارد ریال نیز بابت ارائه خدمات به بیمه شدگان به موسسات تشخیصی درمانی غیردولتی و خصوصی در استان پرداخت شده است. 

وی اظهار داشت: امید است با پرداختهای اخیر به دانشگاههای علوم پزشکی استان در جهت تامین دارو، تجهیزات و همچنین پرداخت به پرسنل زحمتکش، پزشکان و پرستاران و کادردرمانی بخصوص در شرایط سخت کرونا ویروس توانسته باشیم سهم اندکی در جهت حمایت از بخش سلامت استان ایفاء کرده باشیم.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان وبلوچستان تصریح کرد: بیش از یک میلیون ونهصد هزار نفر از مردم استان تحت پوشش بیمه سلامت می باشند و از خدمات درمانی در مراکز طرف قرارداد بهرهمند میباشند.

دکتر عباسی در پایان اظهار داشت: این اداره کل با بیش از ۸۲۸ موسسه تشخیصی درمانی اعم از پزشکان، داروخانه ها، پرتوپزشکی، مراکز درمانی و بیمارستانها طرف قرارداد همکاری دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha