• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99012615061
  • منبع : سازمان تعزیرات حکومتی

۱۹هزار دلار ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی (ره) کشف شد

۱۹هزار دلار ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی (ره) کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از کشف ۱۹ هزار دلار ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، احمد جعفری نسب در این رابطه اظهار کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق ارز و کالا و اداره تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران، حین بازرسی در فرودگاه امام خمینی (ره) مبلغ ۱۹ هزار و ۳۰۰ دلار آمریکا قاچاق را از یک نفر کشف و ضبط کردند.

وی افزود: ارزش این ارزهای مکشوفه یک میلیارد و ۵۴۶ میلیون ریال برآورد شده و متهم پرونده برابر قانون به ضبط ارز و پرداخت سه میلیارد و ۹۳ میلیون ریال جریمه محکوم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha