• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99012614997
  • خبرنگار : 71516

انصارالله یمن مجددا حکم اعدام منصور هادی و معاونش را صادر کرد

انصارالله یمن مجددا حکم اعدام منصور هادی و معاونش را صادر کرد

دادگاه نظامی مرکزی در صنعاء وابسته به انصارالله حکم اعدام رئیس جمهوری مستعفی یمن و معاونش و هفت فرمانده دیگر را به اتهام خیانت به کشور صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یمنی سبأ، دادگاه نظامی مرکزی در صنعاء وابسته به انصارالله یمن حکم اعدام عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن، طارق صالح، پسر علی عبدالله صالح و فرمانده "مقاومت مشترک ملی در ساحل غربی یمن"، عبدالله النخعی، فرمانده نیروهای دریایی و دفع احلی، فضل حسن محمد العمری، فرمانده منطقه چهارم نظامی، یحیی صلاح، فرمانده منطقه پنجم نظامی، امین الوائلی، فرمانده منطقه ششم نظامی، هاشم الاحمر، فرمانده منطقه ششم نظامی و گردان ۱۴۱ پیاده نظام، علی محسن الاحمر، معاون منصور هادی و محمدعلی المقدشی از رهبران وابسته به وی را صادر کرد.

متهمان به جرم کمک آشکارا به دشمن و پیوستن به ائتلاف سعودی و تسهیل ورود متجاوزان به یمن و تلاششان برای تحویل پایگاه‌های نظامی به عربستان و امارات به اعدام محکوم شدند.

این دادگاه همچنین این افراد را به افشای اسرار وزارت دفاع و دادن اطلاعات نظامی به ائتلاف سعودی و عضوگیری از یمنی‌ها برای جنگیدن در کنار ائتلاف سعودی متهم و دستور مصادره اموالشان را صادر کرد.

انصارالله ۲۶ مارس ۲۰۱۷ نیز حکم اعدام منصور هادی و ۶ تن از معاونانش را به اتهام خیانت بزرگ به کشور صادر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha