• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۲:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99012413710
  • خبرنگار : 71234

میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا تشریح کرد

سناریوهای پیش‌رو برای پایان سال تحصیلی در مدارس و دانشگاه‌ها

سناریوهای پیش‌رو برای پایان سال تحصیلی در مدارس و دانشگاه‌ها

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تبیین سناریوهای پیش‌رو برای اعلام سال تحصیلی در مدارس و دانشگاه‌ها و نحوه برگزاری امتحانات پایان سال پرداخت.

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمیسیون آموزش مجلس در آخرین جلسه‌ای با وزیر آموزش و پرورش براین موضوع توافق کرد که تا آخر فروردین‌ماه تکلیف زمان پایان سال تحصیلی و به دنبال آن تاریخ دقیق امتحانات نهایی مدارس و  دانشگاه‌ها مشخص شود چون زمان برگزاری کنکور ۲۰ روز بعد از پایان امتحانات نهایی است.

وی ادامه داد: از طرف دیگر با توجه به ارائه ۸۰ درصد از مطالب درسی به دانش‌آموزان مشکلی برای پایان سال تحصیلی وجود ندارد کما اینکه این اولین باری نیست که کشور با چنین شرایط روبه‌روست اوایل انقلاب و در هشت سال دفاع مقدس بارها چنین شرایط اضطراری پیش آمد و از دانش‌آموزان براساس مطالب خوانده شده در طول سال تحصیلی آزمون گرفته شد اکنون که موضوع آموزش‌های مجازی در تلویزیون و کانال‌های مدارس وجود دارد، معلمان می‌توانند به خوبی تصمیم‌گیری کنند.

میرزاده ادامه داد: در وهله اول تاکید ما بر تعیین زمان پایان سال تحصیلی است تا دیگر در شروع سال تحصیلی جدید تاخیر نداشته باشیم چون آموزش و پرورش در طول سه ماه تابستان برای این موضوع برنامه ریزی می کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره نحوه برگزاری امتحانات از دانش‌آموزان گفت: درباره امتحانات نهایی که قطعا وزارت آموزش و پرورش تصمیم‌گیری خواهد کرد و پروتکل‌های خاص بهداشتی رعایت می‌شود چون مهم‌ترین چیز برای ما حفظ سلامت دانش آموزان است. درباره امتحانات غیرنهایی دست معلم باز است؛ معلم بهترین کسی است که می‌تواند دانش‌آموزان را مبتنی بر کارهای کلاسی انجام شده در طول سال و یا آموزش‌های مجازی ارزیابی کند ولی هنوز در این باره تصمیم‌گیری نهایی صورت نگرفته است. فعلا ما در مرحله‌ای هستیم که باید تا ۳۰ فروردین‌ماه آموزش و پرورش تکلیف پایان سال تحصیلی اعلام کند.

وی درباره وضعیت امتحانات دانشگاه‌ها هم گفت: از وزارت علوم خواسته‌ایم که تعیین تکلیف کند. در این باره حذف ترم را اختیاری کرده‌اند ولی قرار شد اختیارات را به دانشگاه‌ها بدهند چون شرایط در کل کشور یکسان نیست لذا تفویض اختیارات تصمیم درستی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۸ ۱۵:۲۵

سلام ممنون از شما نماینده های محترم خواهشا مدارس به پایان برسونید چون واقعا آموزشهای مجازی عالی بود تا ی فکر و نگرانی از خانواده ها کمتر بشود و امتحانات هم همون مبنای نوبت اول قرار بدهند سپاس از لطفتون

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۰۱:۰۶

سلام این آموزش مجازی برای همه ک مفید نبوده پس لطفا نگید مطالب تا 80 درصد داده شد همه ک با این روش یاد نمیگیرن یکمی هم ب این فکر کنید.. سپاس

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۱۲:۵۶

لطفا دوره تحصیلی پایان و امتحانات طبق روال عادی هر سال منتها ۹۰درصد کتابهای درسی باشد

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۸ ۲۳:۴۰

پیشنهاد من اینست با توجه به خطر ویروس کرونا بچه ها رو به امتحان حضوری نفرستید حتی امتحان نهایی..

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۲۲:۲۱

آیا مسئولان از نتیجه صد در صدی آموزش مجازی مطمئن هستند که دانش آموزان چقدر از این برنامه ها استقبال میکنند همچنین با اختلال در کارکرد اپلیکیشن شاد چقدر میتوان روی آن حساب کرد

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۲۲:۲۵

همه چیز به پایان رساندن به موقع سال تحصیلی نیست کرونا چه روند هایی را که مختل کرده خوب هست که یک دوره جهت رفع اشکال و ارزیابی تحصیلی بعد از اعلام وضعیت سفید توسط ستاد کرونا برگزار شود تا از موثر بودن آموزش مجازی اطمینان حاصل شود