رضایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه سم برای مبارزه با آفات کشاورزی در این استان به اندازه کافی وجود دارد، گفت: اما در حال حاضر این حوزه با کمبود نقدینگی برای تعمیر سمپاش ها، خرید قطعات سمپاش ها و پرداخت هزینه کارگری جهت انجام سمپاشی مواجه هستیم.
وی افزود: حدود شش ماه گذشته مکاتبه ای با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به منظور تامین اعتبار مذکور انجام شده است و هم اکنون اعتباری جهت انجام مبارزه با آفتی همچون ملخ نداریم.
رضایی به شیوع ویروس کرونا نیز اظهارکرد: در سال های گذشته کشاورزان نیز در مبارزه با آفات کشاورزی مشارکت داشته اند اما شیوع این ویروس بر مشارکت کشاورزان نیز تاثیرگذاشته است.
وی تاکیدکرد: در صورت کاهش مشارکت کشاورزان، انجام مبارزه با آفات نیز به سختی انجام خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه با گرم شدن دمای هوا و وجود رطوبت ملخ ها شروع به طغیان خواهند کرد، گفت: 95 درصد از ملخ ها در مراتع تخم گذاری می کنند و از اسفندماه سال گذشته شاهد تفریخ توده ملخ ها در استان بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه حدود سه سال است که شاهد فعالیت ملخ ها با گرم شدن دمای هوا در مزارع استان بوده ایم و در سال گذشته میزان مبارزه علیه این آفت به حدود هفت هزار هکتار رسید، افزود: در حال حاضر رطوبت به اندازه کافی وجود دارد و با گرم شدن دما هوا شاهد وجود کانون های ملخ در شهرستان های بجنورد، شیروان، مانه و سملقان، راز و جرگلان و فراوج خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات