ضیاءالدین لیراوی در گفت وگو با ایسنا عنوان کرد: با توجه به کمبود تجهیزاتی که کادر درمان با آن دست و پنجه نرم می کردند و هر روز اخباری مبنی بر دچار شدن کادر درمان به بیماری کرونا و حتی فوت این عزیزان مخابره میشد لذا به لحاظ روحی تحت تاثیر قرار می گرفتیم و با توجه به فعالیتم در زمینه اختراعات و تجهیزات پزشکی با خود گفتیم یک گوشه از کار را در دست بگیریم تا به عزیزان کار درمان کمک شود.
وی افزود: پس از اولویت بندی اولین موضوع در دستور کار این بود که دستگاه خودکار تولید ماسک فیلتردار را پیش بگیریم که پس از مشورت با دانشگاه علوم پزشکی بر اساس اولویت، تولید شیلد حفاظتی را آغاز کردیم و در حال حاضر ۳۰۰ عدد شیلد حفاظتی با ویژگی های مورد نظر و مطلوب طراحی، تولید و ارائه شده که در اختیار کادر درمان و بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی استان قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی لیان پزشک ابزار گفت: امکان تولید بیشتر را داریم و در حد نیاز امکان تولید انبوه نیز وجود دارد، این در حالی است که حتی در کشور با کمبود این محصول روبرو بودیم؛ و اینکه به دلیل مشکلات در واردات، تولید این محصول بسیار کاربرد دارد. مزیت این کار اینکه تولید محصول کاملاً بومی سازی شده است و تعداد مورد نیاز را میتوانیم با همان کیفیت مدنظر کادر درمان در اختیار آنان قرار دهیم.
عضو بنیاد نخبگان استان بوشهر بیان کرد: در حوزه مبارزه با کرونا برای تامین تجهیزات پزشکی همچنین طرح و برنامه های دیگری نیز داریم که در هفته پیش رو بررسی بیشتری بر روی آن انجام خواهد شد. یکی از این برنامه ها ساخت دستگاهی برای استفاده پزشکانی است که با بیماران مبتلا به کرونا سر و کار دارند خصوصا پزشکان عمومی و دندانپزشکان که در این مدت به نوعی کارشان رکود داشته است.
لیراوی توضیح داد: این دستگاه بیمار را در شرایطی قرار میدهد که هنگام ویزیت با پزشک ارتباط مستقیم ندارد، پزشک به بیمار دسترسی دارد اما امکان اینکه هوای تنفس شده و یا ترشحات بیمار به پزشک سرایت کند وجود ندارد. همچنین قابلیت دفع ویروسی داشته و دارای سیستم هواساز و مکش است که ویروس ها را خنثی میکند. نمونه اولیه این دستگاه تا پایان هفته آینده رونمایی خواهد شد، این محصول به لحاظ فنی می تواند کاربردی و راهگشا باشد.
این جوان مخترع بوشهری خاطرنشان کرد: در زمینه تامین تجهیزات و مواد اولیه مشکلی نداشتیم و اعلام آمادگی کردیم که با همکاری دوستان دیگر و شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان بوشهر این توانایی وجود دارد که هر یک از تجهیزات پزشکی که از چرخه کار افتاده را مجدد به چرخه بازگردانیم و یا اینکه هر ایدهای از طرف کادر محترم درمان جهت مقابله با بیماری کرونا را در کمترین زمان ممکن از طریق تیم و پتانسیل افرادی که در این زمینه کار میکنند بررسی کرده و اجرایی نماییم.
عضو جامعه مخترعین کشور با اشاره به تولید و توزیع ۳۰۰ شیلد حفاظتی در بیمارستان ها و مراکز خدماتی و درمانی استان بوشهر اضافه کرد: این کار به شکل خودجوش و بدون هیچ کمک دولتی انجام شده، همچنین آمادگی داریم که این محصول را به تولید انبوه برسانیم تا نیاز استان و کشور را برطرف نماییم.
انتهای پیام
نظرات