به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فولادیوم، در صورتی که قصد خرید پروفیلها را دارید باید این نکته را مد نظر داشته باشید که قیمت روز پروفیل مدام در حال نوسان و تغییر است و برای خرید آن ها باید از آخرین میزان قیمت آگاه شوید و سپس اقدام به خرید کنید.
در صورتی که میخواهید خرید مناسبتری انجام دهید پروفیل ها را به صورت مستقیم و بدون واسطه خریداری کنید؛ زیرا در قیمت آن تاثیر زیادی خواهد داشت. به پروفیلهای بسته که مقطع مربع یا مستطیل دارند قوطی پروفیل گفته میشود که قیمت آن ها با توجه به موارد مختلف و نوسانات بازار مدام در حال تغییر است.
پروفیل ها محصولات بسیار پرکاربردی هستند که در تولید در و پنجره و راهسازی از آن ها استفاده میشود و به طور کلی در دو دسته پروفیل سبک و پروفایل سنگین طبقهبندی میشوند که پروفیلهای باز شامل نبشی، ناودانی، میلگرد و تیرآهن میباشند و پروفیلهای سبک معمولا از ورقهای روغنی تولید میشوند. از مهمترین ویژگیهای آن ها ابعاد مختلف و شکلپذیری خوب آنها میباشد. همچنین خاصیت آبکاری دارند و کیفیت سطحی آن ها قابل قبول است و داشتن خاصیت جوشپذیری بالا و دقت ابعادی مطلوب در قطر و ضخامت باعث استفاده زیاد آنها در صنعت شده است.
وزن پروفیل
به طور معمول قیمتی که برای پروفیل ها خصوصاً پروفیلهای سبک مشخص میشود در واحد وزن پروفیل اعلام خواهد شد. به طور مثال اگر قیمت یک کیلو ۳۲۱۰ تومان باشد، یک تن ۳ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان خواهد بود و این نوع تعیین قیمت هم باز به موارد مختلف زیادی بستگی دارد و حتی قیمت روز دلار و ورق نورد سرد و هزینههای گمرک در تعیین قیمت پروفیل سبک تاثیرگذار خواهد بود .
مورد دیگری که باید در زمان خرید مد نظر قرار دهید این است که قیمت پروفیل سبک در مقایسه با پروفایل سنگین کمی بیشتر است، ولی به علت اینکه هزینه آن در واحد طول از پروقیل سنگین کمتر میشود، اگر وزن برای آن در نظر گرفته شود به طور کلی نوع سبک گران تر و اگر طولی باشد، نوع سنگین گرانتر تمام میشود و علت اصلی آن هم ضخامت و وزن کمتر پروفیلهای سبک یا همان پروفیلهای مبلی میباشد. به این علت که وزن و ضخامت پروفیلهای مبلی و پروفیلهای سبک به نسبت پروفیلهای سنگین کمتر است، تمام این موارد در قیمت نهایی تاثیرگذار خواهد بود و شما باید با توجه به هدفی که در نظر دارید نوع پروفیل را انتخاب کرده و با توجه به مقیاس مشخصی که در تعیین قیمت به کار میرود قیمت نهایی را تعیین کنید .
پروفیلهای سنگین تاب پایداری پیچشی و خمشی بالایی دارند و همچنین وزن و شرایط مطلوبی دارند و سختی سطحی آن ها بالا بوده و در نهایت قیمت مناسبی دارند و یکی از اصلیترین تفاوت بین پروفیلهای سبک و سنگین ضخامت تولیدی آنها میباشد که به طور کلی پروفیلهای سبک ضخامت کمتر از یک و نیم میلیمتر دارند اما پروفیلهای سنگین ضخامتشان بیش از یک و نیم میلیمتر است. با توجه به تمامی مواردی که گفته شد پروفیلهای سنگین برای مواردی به کار میروند که باید توان تحمل زیادی داشته باشند.
قوطی پروفیل که در ظاهر شبیه جعبه بوده جزو محصولات پرکاربرد در صنعتی ساختمانسازی میباشد و قیمت قوطی آهن متاثر از وزن و سایر ویژگیهای آن خواهد بود.
قیمت قوطی در بازار متاثر از موارد زیادی میباشد که یکی از تاثیرگذارترین موارد، نوسانات ارزی است که مستقیما روی قیمت قوطی تاثیر دارد و آن را دچار تغییرات لحظهای و روزانه میکند. بهتر است اگر قصد خرید دارید، با حذف واسطهها و سودجویان این کار را انجام دهید تا خرید به صرفهتری داشته باشید . علاوه بر آن قیمت قوطی ستونی و قوطی آهن که تولیدی کارخانههای مختلف هستند مقادیر متفاوتی دارند.
قیمت روز پروفیل
لیست قیمت پروفیل در فولادیوم
امکان دریافت آخرین قیمت پروفیل، قوطی، پروفیل درب و پنجره، پروفیل صنعتی، پروفیل مقاطع باز از بهترین کارخانهها و دریافت مشاوره تخصصی در مورد قیمت آهن و خرید انواع آهنآلات در وبسایت فولادیوم (fooladiom.com) برای راحتی کاربران آماده شده است.
انتهای رپرتاژ آگهی