ناصر اکبری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به افزایش مصرف آب شرب در ایام نوروز، اظهار کرد: با وجود افزایش ۱۸ درصدی مصرف آب شرب در اصفهان، میانگین بارش ها طی روزهای اول تا شانزده فروردین ماه ۱۶ درصد و نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۸، ۴۶ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه موضوع زیرساخت های تاسیسات آبی به دو بخش مجزا کارفرمایی و مردمی تقسیم می شود که اصل موضوع در بحران فعلی کرونا مصارف مردمی است، افزود: با توجه به شرایط خشکسالی موجود، در سالهای گذشته ۳۰ درصد کمبود منابع آبی داشتیم که در صورت مشارکت جمعی و کنترل، می توانیم شرایط را همانند سال گذشته نگه داریم.
اکبری با اشاره به برخی اقدامات فنی شرکت آب و فاضلاب، در خصوص یاری مردم برای بهبود و کنترل شرایط آبی موجود، گفت: برای گذر از این شرایط برنامه ریزی ها، اقدامات فنی و زیرساختی لازم توسط شرکت آبفا صورت گرفته و اطلاع رسانی خواهد شد، اما از مردم نیز به عنوان نیمه دیگر در کنترل بحران آب، انتظار می رود با مدیریت مصرف و جلوگیری از هدر رفت آب همانند سال های قبل کمک رسان سیستم آبی استان باشند.
اکبری با تاکید بر کنترل کیفیت آب به عنوان خط قرمز این شرکت، توضیح داد: کیفیت آب، خط قرمز شرکت آب و فاضلاب است و هیچ آبی بدون تایید کیفیت و سلامت، تحویل مردم نخواهد شد، حتی اگر احتمال قطعی در سیستم داشته باشیم.
وی ادامه داد: تامین آب های مصرفی برای شرب و بهداشت وظیفه شرکت آبفا است و دقت و درایت مسئولان نیز بر رعایت کیفیت آب است، همچنین شبکه بهداشت استان به عنوان ارگان نظارتی روزانه این مهم را بررسی می کند.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان همچنین در خصوص اقدامات نظارتی این سازمان بر کیفیت آب، اظهار کرد: تعداد ۲۰۰۰ نمونه گیری در سطح استان توسط شرکت آب و فاضلاب انجام شده که کلیات کیفی آن در ۲۲ آزمایشگاه میکروبی و چهار آزمایشگاه شیمیایی رصد می شود تا آب شرب با صحت و سلامت ۱۰۰ درصدی تحویل مردم شود.
انتهای پیام
نظرات