حجتالاسلاموالمسلمین اسدالله جعفری با اشاره به جایگاه قضاوت اظهار کرد: همه ما متعهد شدهایم و قسم یادکردهایم که جز در مسیر تحقق عدالت و انجاموظیفه عمل نکنیم.
وی افزود: مفهوم عدالت، گستره وسیعی را شامل میشود که همه مکلف به رعایت آن در تمام شئون زندگی شخصی و اجتماعی بوده و تشکیلات گسترده قوه قضاییه که به همین سبب به وجود آمده نیازمند سیاستگذاری است که مسیر دستیابی به اهداف را روشن سازد و بر همین اساس سند تحول قضایی ترسیم شده تا حرکت در مسیر اجرای سیاستها و رسیدن به اهداف سهل شود.
رئیسکل دادگستری استان اصفهان بیان کرد: ایجاد دادگاه صلح، یکی از برنامههای ترسیمشده در سند تحول قضایی است و همه موظف به انجام دقیق و صحیح آن هستیم.
جعفری تصریح کرد: خدمت قضات و کارمندان در شعب دادگاه صلح از ارزش معنوی والایی برخوردار است؛ چراکه اجرای همزمان عدالت و ایجاد صلح، سازش و اصلاح ذاتالبین، یکی از ارزشمندترین اعمال نزد خداوند است و میتوان با عملکرد صحیح خود بهترین بهرهمندی معنوی را از این فرصت و جایگاه کسب کرد.
وی در پایان تاکید کرد: کار در دادگاه صلح، عبادت بهحساب میآید و لازم است این ارزش بهدرستی تبیین شود؛ چراکه هر رأی سازشی در شعب دادگاه صلح دارای بالاترین ارزش در بین آرای قضایی در سایر محاکم است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان، با پیگیریها و اقدامات انجامشده تاکنون تعداد ۷۷ شعبه دادگاه صلح در تمامی حوزههای قضایی استان راهاندازی و برای ۱۰۵ نفر از همکاران قضایی دادگستری استان ابلاغ قضاوت در دادگاه صلح صادرشده است.
انتهای پیام
نظرات