عسگری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اگر کسی در این مدت هزینه گاز مصرفی خود را پرداخت نکند کسی اقدام به قطع گاز آن مشترک نخواهد کرد، اظهار کرد: البته توصیه ما این است که مردم اجازه ندهند قبوض گاز روی هم انباشته شود، چراکه اینگونه مشترکان نیز راحتتر هستند؛ اما اگر مشترکی توان مالی نداشته و یا دچار مشکل شده، نگرانی بابت پرداخت هزینه نداشته باشد.
مشترکان تجاری هم شامل تسهیلات پرداخت قبوض گاز می شوند
وی در پاسخ به این سوال که آیا این مساله شامل حال مشترکان تجاری نیز میشود؟ خاطرنشان کرد: این موضوع برای تمام مشترکانی که قبض برای آنها صادر میشود، اجرا شده و تفاوتی بین مشترکان وجود ندارد.
سخنگوی شرکت ملی گاز در خصوص آخرین وضعیت قرائت کنتورهای گاز نیز اظهار کرد: روشهای مختلفی برای این موضوع در نظر گرفته شده و هدف این بوده تا کنتور خوانها به منازل کسی مراجعه نکنند و از این طریق بتوانیم شیوع ویروس کرونا را کاهش دهیم.
روشهای اعلام کارکرد کنتورهای گاز
عسگری با اشاره به راهکارهایی که برای این موضوع در نظر گرفته شده است، افزود: یکی از این روشها این است که مشترکان از طریق تلفن کنتور را برای مامور گاز بخوانند یا از طریق مراجعه به سایت شرکت گاز هر استان، اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند که راهنمایی کامل در این حوزه در هر سایت نوشته شده و افراد به راحتی میتوانند با مراجعه به سایت گاز هر استان این کار را انجام دهند.
وی در پاسخ به این سوال که اگر کسی این کار ر انجام ندهد چه اتفاقی میافتد؟ گفت: برای مشترکی که نسبت به این کار اقدام و همکاری نکند، مشابه اردیبهشت سال قبل برای آن مشترک قبض صادر میشود، چراکه صدور قبض در هر دوره الزامی است و بعد از حل این شرایط و خواندن کنتورها، مشترکان بدهکار و بستانکار مشخص میشوند.
انتهای پیام
نظرات