• سه‌شنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98122721171
  • خبرنگار : 30054

بهترین مصالح برای از بین بردن آلودگی‌های صوتی در ساختمان

بهترین مصالح برای از بین بردن آلودگی‌های صوتی در ساختمان

پشم سنگ و سایرعایق‌های معدنی درگذشته فقط به‌عنوان یک مصالح کاربردی در صنعت شناخته می‌شدند ولی امروزه با گسترش شهرنشینی و هم‌چنین افزایش زندگی ماشینی و ایجاد آلودگی صوتی که یکی از دغدغه‌هایی است که بسیاری از افراد با آن سر و کله می‌زنند، به یکی از مصالح جدایی‌ناپذیر در صنعت ساختمان تبدیل‌ شده‌اند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ساختمانچی، ازاین‌رو استفاده از عایق صوتی ساختمان از جمله نکاتی است که ساختمان‌سازان باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند. در جهت عایق‌بندی صوتی ساختمان، از مصالح مختلفی استفاده می‌شود. از پشم سنگ به‌عنوان یک متریال قدیمی گرفته تا عایق الاستومری به‌عنوان یک محصول نوین و جدید، برای عایق‌بندی صوتی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه این مطلب به معرفی بهترین مصالحی که می‌توان در جهت عایق‌کاری صوتی مورد استفاده قرار داد، می‌پردازیم.

 همان‌گونه که در بالا نیز اشاره شد، پشم سنگ ازجمله متریالهایی است که از دیرباز به‌عنوان عایق صوتی در ساختمان‌سازی از آن استفاده می‌شود و می‌توان آن را نمونه‌ای از بهترین انواع متریال برای عایق‌کاری صوتی در نظر گرفت. استفاده از پشم سنگ مزایای زیادی به همراه دارد که از جمله می‌توان به مقاومت آن در برابر آتش و عدم اشتعال‌پذیری، مقاومت حرارتی بالا و غیره اشاره کرد. عایق پشم سنگ انواع مختلفی دارد که از جمله می‌توان به‌عنوان عایق پشم سنگ لحافی، پتویی، لوله‌ای، تخته‌ای و فله‌ای اشاره کرد. هریک از این نمونه‌های پشم سنگ کاربردهای متفاوتی داشته و در مکان‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال پشم سنگ تخته‌ای نمونه‌ای از پرکاربردترین انواع پشم سنگ بوده که از آن می‌توان در صنایع مختلف ازجمله ساختمان‌سازی به‌منظور عایق‌کاری صوتی دیوارها و کف استفاده کرد.

امروزه با پیشرفت علم، نسل جدیدی از عایق‌های صوتی و حرارتی به بازار عرضه شده و مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. عایق الاستومری نمونه‌ای از عایق‌های صوتی است که در ساختار آن از مواد سلول بسته و انعطاف‌پذیر پروپیلن و اتیلن استفاده‌ شده است. این عایق‌ها به‌عنوان جایگزین مناسبی برای عایق‌های سنتی شناخته می‌شوند. از ویژگی‌ها و مزایای استفاده از عایق‌های الاستومری می‌توان به سازگاری آن‌ها با محیط‌ زیست اشاره کرد. در ساخت این عایق از هیچ‌گونه ماده سمی استفاده‌ نشده است از این‌ رو هیچ‌گونه آسیبی به محیط‌ زیست وارد نمی‌کند. از دیگر ویژگی‌های این‌گونه عایق‌ها می‌توان به وزن سبک، انعطاف‌پذیری بالا، مقاومت در برابر آتش، قابلیت رنگ‌پذیری، مقاوم در برابر رشد قارچ و باکتری و مقاومت بالا در برابر فشار اشاره کرد. عایق‌های الاستومری که از آن‌ها به‌منظور عایق‌بندی صوتی ساختمان استفاده می‌شود، دارای دو نوع صاف و شانه تخم‌مرغی می‌باشند. عایق‌های صوتی الاستومری در برابر شکست و جذب صدا عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهند.

کارتن پلاست از دیگر متریالهایی است که امروزه در صنایع مختلف ازجمله صنعت ساختمان‌سازی از آن استفاده می‌شود. این محصول کاربردهای فراوانی داشته و از لحاظ اجرا استفاده از آن بسیار مقرون‌به‌صرفه می‌باشد. ازجمله مزایای استفاده از این متریال در ساختمان‌سازی می‌توان به اجرای آسان، عدم جذب رطوبت، وزن سبک و غیره اشاره کرد. وزن سبک این محصول سبب می‌شود بار اضافه‌ای بر ساختمان وارد نشود. یکی از مهم‌ترین موارد استفاده از این محصول در صنعت ساختمان‌سازی، خاصیت عایق صوتی بودن این محصول می‌باشد. به‌کارگیری این محصول در ساختمان‌سازی می‌تواند از عبور صدا تا اندازه زیادی جلوگیری به عمل آورد؛ بنابراین اگر به دنبال محصولی مقرون‌به‌صرفه در جهت عایق‌بندی ساختمان هستید، می‌توانید از کارتن پلاست به این منظور استفاده نمایید. این محصول از قابلیت استفاده در شرایط مختلف آب و هوایی نیز برخوردار بوده و در برابر فشار نیز مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha